Nápověda

Tak trochu jiný komiks? Vydejte se do světa snů!

Ať už jste fanoušek komiksů, fantasy či nadpřirozeného putování v jiných dimenzích jste to právě vy, koho by mohl zajímat zbrusu nový netradiční komiks, který vás vtáhne do mysteriózního vesmíru snů – světa, který vás pohltí a nepustí…
 
Netradiční příběh vypráví o obyčejném muži - otci dcery, která leží v kómatu a jediná šance na její záchranu se skrývá hluboko ve světě snů. Muž, kterému v onom světě přezdívají „Hledač“, se na své pouti střetává s různými entitami a tvory, kteří svými formami dalece překračují hranice našeho materiálního světa. Zatímco někdo se mu při jeho cestě snaží pomoci, jiní se ho pokoušejí zničit. Nejsou to ovšem jen přímí nepřátelé, kterým se Hledač bude muset postavit. Aby dosáhl svého cíle, musí překonat především sám v sobě takové pocity, jako jsou strach nebo nedůvěra ukrytá hluboko uvnitř. Navíc jak má vydržet ve chvílích, kdy už se vše zdá zdánlivě beznadějné? A čas neúprosně běží…
 
Tento původní příběh inspirovaný světem snů Vám přináší tvůrčí dvojice ve složení Viktor Šauer (scénář) a Michael Petrus (kresba), kteří projekt připravují poslední dva roky. O sazbu textu a komiksových bublin se postaral zkušený font-maker a letterer Miloš “Mankin” Mičátek.
 
Aby se tento příběh stal skutečností a dostal se vám do rukou v tištěné podobě, autoři potřebují vaši podporu.
 
Pro tento účel jako první český komiksový projekt připravili a spustili kampaň na crowdfundingovém portálu Kickstarter, kde se jednak můžete dozvědět ještě více o projektu samotném, ale především jej finančně podpořit. Rozpočet kampaně On the Coast of Dreams se pohybuje kolem devíti tisíc dolarů. Na české poměry se na první pohled jedná o závratnou částku (cca 180 tisíc korun), ale je potřeba si uvědomit, že po odečtení všech možných poplatků spojených s kampaní a daněmi zbyde autorům na produkci jen cirka 60% z cílové částky a z toho je nutné uhradit veškeré náklady na tisk, výrobu odměn a především poštovné jednotlivých zásilek do celého světa.
 
Kampaň probíhá do 14. 6. 2014 proto neváhejte, vyberete si z široké nabídky skvělých odměn, šiřte a sdílejte informaci o projektu, a staňte se tak jeho součástí!
 
Blog projektu: http://bit.ly/OTCODblog
FB stránka knihy: https://www.facebook.com/onthecoastofdreams