Nápověda

Romský aktivistický projekt Ride For Happiness. Jak to začalo?

Hnutí Ride For Happines je kreativní tým aktivistů z různých prostředí, zejména z romských komunit. Jeho členové se realizují ve světě umění, sportu a street kultury. Lidé ve sdružení věří, že je jen otázkou lidské dobré vůle, solidarity a pozitivního tvůrčího přístupu, aby se ze světa stalo šťastnější a příjemnější místo pro všechny.
 
Myšlenka hnutí je jednoduchá. Pomocí svých dovedností, jako je skateboarding a umění ve všech formách, chtějí spojovat lidi, oslovovat firmy, instituce a všechny, kteří chtějí, aby jejich děti a mladí lidé z různých komunit žili příjemnější život a probouzeli v sobě touhu vyšplhat se během svých životů co nejvýše.
 
Proto vznikla komunita Riders for Happines, aby se zaměřila na spojování lidí s různými životními osudy, kteří chtějí využít svých schopností a nadání k vytvářet pozitivní tvůrčí přístup k budoucnosti. Členové týmu mají dlouholeté zkušenosti s prací pro různé společenské, sportovní a umělecké organizace a jsou znaveni klasickými projekty, kde se s peněžní hodnotou a očekávaným ziskem vytrácí duch a myšlenka. Chtěli by proto realizovat své projekty na principech, které tyto ideály zachovají. Pomocí solidarity a rodinných principů se snaží propojit přebytek s nedostatkem.
 
facebook