Nápověda

Šperky Imana podporují rozvojové projekty v Keni a Zambii

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým v podobě originálního šperku a zároveň přispějte na rozvojové projekty v Keni a Zambii. Imana.cz nabízí velkou škálu náušnic, náhrdelníků, náramků, ale i doplňky jako pásky, peněženky nebo kabelky. Vše z klasických přírodních materiálů v mnoha různých barvách.
 
Veškerý výtěžek z nákupů poputuje na podporu projektů nadačního fondu Lejly Abbasové Asante Kenya a neziskové organizace Njovu o.p.s. Svým nákupem pomůžete vybudovat školy, poskytnout dětem potřebné zázemí a zlepšit jejich vyhlídky na budoucnost.
 
Imana Pearls
Sety šperků IMANA PEARLS z recyklovaných skleněných korálků z Afriky navrhly známé osobnosti české kultury a umění. Součástí každého setu je náhrdelník, náramek, náušnice a kartička s podpisem osobnosti, která šperky navrhla. Výtěžek bude rozdělen mezi projekt Narok nadačního fondu Asante Kenya v Keni a Centra učňovského vzdělávání neziskové organizace Njovu v Zambii. Projekt Narok pomáhá masajským dívkám, které utíkají před rituálem ženské obřízky. Centrum v Zambii poskytuje znevýhodněné mládeži odborné dovednosti, které jim v dospělém životě zaručí obživu.
 
http://www.imana.cz/