-
Tenhle byl taky mražený. Přesto je čerstvý.
-
Rybu krájejte od ocasu k hlavě a nikdy jinak.
-
Porcování lososa na dekorativní plátky sashimi
-
Sushi naaranžované v duchu zenové tradice
-
Někdy bylo těžké přemluvit Yukiho, aby krájel po-ma-lu.
-
Příprava nigiri sushi je poměrně obtížná...
-
...pokud jej nepřipravuje Yuki rychlostí jedno za dvě vteřiny.
-
Hoso maki, tedy maki s jedinou ingrediencí, tady ve vegie versi s okurkou
-
Zkuste to: vezměte si okurku a krájejte ji po obvodu v co nejtenší vrstvě. Nezraňte se, nenadávejte. Trénujte přibližně dvacet l
-
Příprava maki - na sušenou řasu nori rovnoměrně rozmístěte rýži, vprostřed potřete malým množstvím wasabi.
-
Doprostřed umístěte lososa, tuňáka, okurku, žlutou ředkev.... a zarolujte.
-
Sushi je obraz
-
Hoso maki
-
Příprava california roll s lososem a okurkou
-
Japonské nože se po každém použití znovu brousí
-
California rolls
-
Dekorativní plátky sashimi
-
Bez komentáře!