Share |

Zvěřinec - nové album Yellow Sisters k poslechu dnes zdarma

cover CD

Začne u vás prvním červencem doma zveřinec? Děti odhodí aktovku a začnou řádit? Co si počít, či jak to chodí jinde se dozvíte na albu Zvěřinec, které pro děti a jejich rodiče nahrála kapela Yellow Sisters. Celé album je na dva dny (28.6. a 29.6.)  k poslechu tady:
http://soundcloud.com/indiesproduction/sets/yellow-sisters/s-FCTbG

Písničky, ukolébavky a říkanky - to je Zvěřinec - třetí album Yellow Sisters, které je věnováno dětem a jejich dospělákům. Tentokrát dámy zapojily celou svou rodinu. Děti hostují hned v několika písních a také se podílely na tvorbě obalu. A ani tatínkové nezůstali opomenuti a zapojili se buď vokálně nebo instrumentálně. Výsledkem je pestrobarevné album, žánrově dosti odlišné od předchozích dvou.

Album začalo vznikat již před rokem s jasným cílem, udělat zábavné a vtipné album pro děti. Rozhodnutí natáčet dětskou desku znamenalo částečně ustoupit od složitých melodií a oblíbených žánrů Yellow Sisters, jak se můžete dozvědět od Báry Vaculíkové. "Dětská duše potřebuje trochu přímočařejší přístup. Hodně jsme se snažily zjednodušovat, aby si s námi děti mohli zazpívat." Již delší dobu bylo jasné, že kapela natočí album pro děti a bylo jen otázkou času, kdy to mateřské povinnosti dovolí. Nakonec to sestry vyřešily účastí všech ve studiu. A tak z nového alba sálá radost z muziky, zpívání a rozpustilost dětí. Rodina Yellow Sisters si hraje a zpívá a zve vás ať se k nim přidáte. Není nic jednoduššího.

Yellow sisters můžete aktuálně slyšet na Bongo festivalu, který se koná v pátek 29.6. v Brně. A pokud vás poslech alba zaujal máme pro vás i CD za speciální cenu 148,- Kč, místo prodejních 249,- Kč. Pro tyto dva dny můžete použít slevový kupón na www.indies.eu . Kód slevy se zadává až těsně před potvrzením objednávky v "5. kroku" - kontrola. Kód slevového kupónu: PRAZDNINY

http://www.yellowsisters.com/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.