Share |

Zpěvačka Beego Shea zve na pokračování Prague Open Mic.

foto: pořadatel akce

Večer, kdy se každý může dostat na pódium a za podpory profesionálních muzikantů ukázat svůj talent.
 
Kapela:
A Beego Shea – zpěv, host
Luboš Víšek – saxofone, zpěv
Kryštof Tomeček – kytara
Frank Nedvěd – klávesy
Lukáš Pánek- baskytara
Jakub Šindler – bicí
 
První Prague Open Mic, který se odehrál v únoru, vznikl z potřeby dodat na kulturní mapu Prahy akci, která by publiku poskytla zážitek světové, nesmrtelné hudební klasiky a účinkujícím příležitost vystupovat na open micu profesionálního a důstojného formátu, který v Praze poněkud chybí. Dostanou k tomu vše potřebné: živou kapelu složenou ze špiček české hudební scény, profesionální nazvučení, nadšené publikum a podporu neobyčejné zpěvačky.
 
Prague Open Mic je jedinečnou příležitostí pro všechny talentované zpěváky, kteří chtějí prorazit – ale nejen pro ně. Je to zároveň večer pro všechny milovníky zajímavých akcí: užijte si live hudební zážitek, pozvěte své obchodní partnery na zábavnou akci v centru Prahy, ukažte se naplánováním nekonvenčního rande, pobavte se na večeři s přáteli! To všechno nabízí Prague Open Mic hosted by Beego Shea.
 
Večer pořádá klub La Loca MUSIC BAR & LOUNGE, který právě prošel rekonstrunkcí a slibuje ještě magičtější zážitek!
 
Prague Open Mic hosted by Beego Shea se uskuteční ve čtvrtek 19. května. Vstupenky v předprodeji za 90 Kč je možné si rezervovat a koupit na webových stránkách akce. To, co ze vstupenek zbyde, bude k dostání i na místě za zvýšenou cenu 120 Kč. Dveře se nadějným muzikantům i hudby chtivým návštěvníkům otevřou v 19.30, Beego s bandem a jejími hosty akci rozjíždějí ve 20.30.
 
Pokud se Prague Open Mic chcete zúčastnit i na pódiu, přihlaste se na emailu pragueopenmic@gmail.com nebo zprávou na facebookových stránkách Prague Open Mic. Stačí říct, s jakou písničkou se chcete předvést!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.