Share |

Zpěvačce Jessie Ware bude předskakovat ukrajinsko-americká kapela Artami

Už tento čtvrtek, 21. března, čeká fanoušky vystoupení britské zpěvačky s opojným hlasem, Jessie Ware, v Paláci Akropolis. Pořadatelé právě ohlásili předskokana koncertu, jímž bude zajímavý ukrajinsko-americký band Artami.
Artami je kapela Tamary Shmidtové (zpěv, piano)  a Jacka Morgana (kytara), kteří se potkali na studiích v Praze. Spolupracují také s českým DJem, Aitcherem Clarkem (Martin Čípek). Artami se na koncert již pečlivě připravují: “Je to pro nás obrovská čest otevírat koncert pro někoho tak úžasného! Jessie Ware je skvělá soulová zpěvačka s unikátním přístupem k hudbě. Její skladby jako upředené z hedvábí! Naše nejoblíbenější píseň je Wildest Moments, člověk z ní má pocit, že vše na světě je možné,” řekla nám zpěvačka a pianistka kapely Shmidtová. Artami na pražském koncertě vystoupí ve tříčlenné sestavě s DJem Aitcherem Clarkem.

Podívejte se, jak Ware natáčela svoji super-úspěšnou debutovou desku Devotion přímo v Red Bull Studios zde:  http://youtu.be/M_l9l2cj1Zk. Devotion láme rekordy v poslechovosti a Ware má našlápnuto na skvělou budoucnost: určitě už jste slyšeli o dvou nedávných nominacích Ware na prestižních cenách BRIT AWARDS.
 
Ware je také známá svoji velkou láskou k jídlu, v jednom rozhovoru prozradila, že když v České republice psala svoji diplomku na Franze Kafku, knedlíky jí moc chutnaly!

Nedávno s ní strávila automobilka Ford 24 hodin, aby zmonitorovali, jak Ware připravuje senzační hostinu pro své přátele. Ware se při nákupech dobrůtek mohla povozit po jižním Londýně v novém, elektricky modrém Fordu Fiesta. Na 24 hodin s Ware se můžete podívat tady: http://www.vice.com/cs/fordfiesta24/jessie-ware.

Neváhejte a zajistěte si své vstupenky na první koncert Jessie Ware v ČR v pražském Paláci Akropolis, 21. března! Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketpro.

Hlavním mediálním partnerem tohoto koncertu je Rádio Expres.

Oficiální Facebook link: http://on.fb.me/Ze4OhR
Ticketing link: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/funk-gospel-soul/967620-jessie-ware.html

Artami SoundCloud:
http://soundcloud.com/aitcher-clark/a-gateway-to-infinity
https://soundcloud.com/artami/hurry-up
https://soundcloud.com/artami/make

(english version)

JESSIE WARE’S PRAGUE SHOW KNOWS ITS SUPPORT ACT: IT’S A UKRAINIAN-AMERICAN BAND ARTAMI!

Prague, March 18 -- This Thursday, March 21, will see the charismatic British singer Jessie Ware performing at Prague’s club Palác Akropolis. The organizers have just announced the support act, which will be an interesting Ukrainian-American band Artami.

Artami is a two-member band of Tamara Shmidt (vocals, piano) and Jack Morgan (guitar) who met during their studies in Prague. They also cooperate with a Czech DJ, Aitcher Clark (Martin Čípek). They are eagerly getting ready for their show: “It is a great honor for us to open up for someone so amazing! Jessie Ware is a great soulful singer who has her own unique music signature. Her songs are as if made of silk! I really like Jessie's song 'Wildest Moments' and everytime I listen to it it feels like a warm sunny summer evening when you feel strong and happy and like everything is possible,” said Artami’s singer and pianist, Shmidt. Artami will perform together with DJ Aitcher Clark in Prague.

Take a look how did Ware record her super-successful debut album Devotion at Red Bull Studios here: http://youtu.be/M_l9l2cj1Zk . Devotion tops easily all hitparades and Ware is on her way towards fame: surely you have heard of her two recent nominations on the prestigious BRIT AWARDS.

Ware is also known for her great love of delicious food. In one interview she said as she was writing her thesis on Franz Kafka in Prague, she loved eating all the dumplings!

Recently, Ford car company spent 24 hours with Ware to monitor how she prepares a spectacular feast and a party for her friends. Ware shopped for the yummy groceries  and was driving a brand new electric blue Ford Fiesta. Take a look at 24 hours with Ware here:  http://www.vice.com/cs/fordfiesta24/jessie-ware

Book your tickets now for the very first show of Jessie Ware in Czech Republic at Palac Akropolis, March 21st! Tickets are available through Ticketpro network.

The main media partner for this show is Radio Expres.

Official Facebook event: http://on.fb.me/Ze4OhR
Ticketing link: http://www.ticketpro.cz/jnp/en/hudba/funk-gospel-soul/967620-jessie-ware.html

Artami SoundCloud:
http://soundcloud.com/aitcher-clark/a-gateway-to-infinity
https://soundcloud.com/artami/hurry-up
https://soundcloud.com/artami/make

 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.