Share |

Zombie afterparty s Messer Chups

foto: pořadatel akce

Sedm let největšího českého Walku si žádá několik příjemných obměn, v čele s novou neprošlapanou trasou a především otevřením klubové afterparty v Rock Café všem zombiím i fanouškům hororů bez vstupného. První patroztrouchnivělého večírku bude vůbec poprvé v historii pražského pochodu otevřené všem návštěvníkům ZDARMA. Proběhne zde již tradiční předání cen za divácky nejoblíbenější a nelidsky nejodpudivější zombii, k tomu bude v mlhou zahaleném foyer vyhrávat hřbitovní rokenrolotéka TEA JAYE IVA  a v přilehlém divadelním sále se můžete těšit na nabídku oprášeného filmového zombie trashe.
 
Každému, kdo se odváží sestoupit hlouběji do nitra letošní party a připlatí si za exkluzivně  hrůzostrašný zážitek, zahrají mistři záhrobního surfu Messer Chups. Jejich vystoupením provede svůdná krasavice Zombierella, kytarový superhumanoid Oleg Gitaraculas ďábelsky rychlými riffy i napomádovaný bicák Boris Israel "Bisfer". Odvrácená strana galaxie nezná větších znalců hororového kumštu. Skladby jako "Rockin´ Zombie", "Zombie in a Mini Skirt", "El Zombierello Vs. Octopus Man Attack" nebo celé album "Zombie Shopping" jasně dokazují, že Messer Chups mají na pochodu oživlých mrtvol své nezpochybnitelné místo.
 
Více než stylovým doprovodem bude o sobotním večeru pražské trio rokenrolových floutků s dámou v čele, The Maggie's Marshmallows. Více informací pro vás budeme postupně uvolňovat na www.zombiewalk.cz.
 
Messer Chups (RU),  The Maggie's Marshmallows (CZ)
24. května 2014
Praha, Rock Café (Národní 20)
Vstup: 290 Kč v předprodeji, 390 Kč na místě
Předprodej v sítích Ticketstream, Eventim a v Rock Café.
 
Messer Chups:
youtube https://www.youtube.com/watch?v=8Cn_5XimO2I
facebook https://www.facebook.com/messerchups
 
The Maggie's Marshmallows:
youtube https://www.youtube.com/watch?v=w3-Tt2Y6Ndk
facebook https://www.facebook.com/themaggiesmarshmallows
 
facebook událost


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.