Share |

Zimní novinky z Creative World

 
 
Přestavby kreativního prostoru, nový šéfkuchař, širší nabídka sladkostí v bistru a další
novinky z Holešovic

 
Holešovický Creative World prošel od svého otevření řadou proměn, a to zejména část věnovaná tvorbě, kde probíhají postupně workshopy k daným svátkům nejen dle českého kalendáře. Návštěvníci si od dob otevření užili Halloween, Sv. Lucii, Mikuláše a čerta, Vánoce, proběhlo zde mnoho zejména dětských narozeninových oslav i jiných sešlostí, a děti i dospělí vyrobili desítky krásných dekorací či šperků.
 
2018 - 100 let československé kuchyně
Protože v CW ctí tradice a zvyky, menu je od ledna ještě více poctou československé kuchyni, babičkám i tradicím. Nechybí ale ani nabídka pro vegetariány a samozřejmě průběžně i světová kuchyně.
Denně jsou připraveny snídaně, obědy, svačiny, které zde připravují i na objednávku, nejen když máte jakoukoli potravinovou intoleranci či se zrovna v jinak vámi vybrané bagetě nachází maso, které nejíte. Zdejší tým v kuchyni připravuje denně čerstvé jídlo, menu není široké, aby nabídka vždy ukrývala jen čerstvé a kvalitní potraviny. Od jara budou v nabídce potraviny k zakoupení na doma od českých farmářů.
 
Cukrárna a pekárna
Od ledna 2018 byla rozšířena nabídka sladkostí a pochutnat si nově můžete také na vlastním pečivu. Denně jsou v nabídce čerstvý chléb klasický i bezlepkový, bagety a české housky. Dortíčky, buchty, koláče, koláče z plechu i nepečené zákusky. Čerstvé ořechové, medové, ovocné skleničky a mnoho dalšího.
Ve vitríně nikdy nechybí ani nějaká dobrota z Levandule Chodouňské, kterou čeká v roce 2018 již třetí sezona. Ale nejen sladkosti, levanduli si můžete vychutnat v čaji i slaných jídlech nebo třeba v koupeli v Ayurveda centru Mahapurusha.  
 
Nový šéfkuchař
Od ledna šéfuje otevřenému bistru nový šéfkuchař, který dosud pravidelně hostoval.
Juraj Bodor k přišel z Residence Vyšehrad, kde dosud po tři roky řídil gastronomii. Ještě před tím působil třeba v Health Club Restaurant Volcano komplex nebo v restauraci U Minuty. Juraj je velký sportovec, rád cestuje a prozradil, že i ve volném čase rád vaří pro rodinu a přátele. V Creative World vede gastro tým, kde ho doplňují kolegové Vladislav Sotnikov a Ondřej Jiřík.
 
Stezky pro celou rodinu
Nejen na aktuální tříkrálové stezce zažijete legraci. K dispozici je také svět filmu, pohádková cesta pro malé i od 10 let. Na stezce VODA jako živel v přírodě nebo VODA v českém kalendáři čeká poznání, ale také zábava. Detektivní stezky jsou především pro ty náročnější. Ve starém Chicagu budete hledat vrahy i zloděje. Stezky jsou připravovány také na míru oslavencům a dále pak ke různým svátkům a tradicím. Vždy ale tak, aby se zapojila celá rodina!

 
Proměny v kreativním světě a tvorba
Prostory v Creative World procházejí neustálou proměnou, aby se návštěvníci nikdy nenudili a vždy našli něco nového. Hosté si již odnesli desítky vyrobených dárků a dekorací na téma všech svátku, které proběhly od září, kdy byly otevřeny brány Creative World.
Nově si děti užívají v „bažině“, tvorba je nyní zaměřena na zimní dekorace, Valentýna a k dispozici je i mnoho volných komponentů, kdy lze tvořit, co vás napadne.  
 
Kreativní balíčky
Norujete a nechce vás opouštět teplo domova? Tvořit můžete i doma! V nabídce má Creative World vždy hned několik druhů balíčků s dekoracemi a dárky, každý si může vybrat. Také zde autoři ctí tradice a svátky, stejně jako roční období. Vždy ale nechybí i celoroční balíčky.
Jaké balíčky jsou nyní k dispozici?
Zimní nebo valentýnský balíček, postavičky, masky nebo dřevěný rozcestník jsou ve stálé nabídce.
V přípravě jsou jarní balíčky, které nabídnou krásné dekorace pro váš domov. Balíčky procházejí neustálou obměnou.
 
Příměstský tábor
Pro děti od 4 let je připraven příměstský tábor, a to v termínech:
Kdy:
5. – 9.2. 2018
12. – 16.2. 2018
Denně: od 8.00 – 17.00 hodin
Cena za týden: 4 500 Kč (cena zahrnuje kompletní stravu, pitný režim a všechny aktivity včetně materiálu pro tvorbu)
Přihlášky: 602 956 618
Co: pečení masopustních perníčků, tvorba masopustní masky, veškeré aktivity v Creative World, honba za pokladem, tradice a naučné stezky, soutěže, dílny a spousta legrace s našimi asistenty
 
Dvoreček
Na dvorečku je možnost vyřádit se na čerstvém vzduchu. Děti mohou lovit poklad, čekají na ně zvířátka a domeček čarodějnice. S jarem zahrádka ožije dalšími aktivitami pro celou rodinu a samozřejmě zde bude možností zejména posedět s dobrým drinkem a jídlem.  
 
AKCE
30. 1. VÝROBA SVÍCNŮ, SVĚTEL A PŘÍPRAVA NA HROMNICE s Adélkou
259Kč včetně materiálů pro řemeslnou výrobu
od 2 let
 
6. 2. VÝROBA MASOPUSTNÍ MASKY a KOBLIH s Evičkou
259Kč včetně masky, dekoračních prvků a surovin na tradiční masopustní koblihy
od 2 let

 
 

 
A co víc?

  • V Creative World tvoří dekorace nejen pro vlastní prostor, ale také na zakázku pro kohokoli, komu se líbí daná práce.
  • Své místo má v Creative World také Ayurveda centrum Mahapurusha, kde probíhají masáže a další relaxační procedury.
  • Oslavy jsou pořádány nejen pro děti ale i dospělé v nejrůznějších stylech.  
  • V přípravě je spolupráce se studiem Kundalini Joga.  

 
Na instagramu Creative World uvidíte fotky z akcí a spoustu inspirace:
http://www.thepictaram.club/instagram/creativeworldpraha

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.