Share |

Zbrusu nové tréninky jógy v aplikaci Nike+ Training Club

foto: Nike

Sport je dynamický, záleží na vytrvalosti i síle. Pokud však chcete vyniknout, nejlepší kombinací je fyzická a psychická vyrovnanost. Nike vám díky novým cvičebním metodám pomůže maximalizovat váš potenciál a propojit tělo i mysl. Představuje novinku – lekce jógy v aplikaci Nike+ Training Club. Na výběr je mezi 3 různými styly, které trvají od  15 do 45 minut, můžete je cvičit kdykoli a kdekoli a navíc jsou zcela zdarma.
 
/Aplikace je ke stažení zde/
Myšlenou značky Nike je, aby lidé byli stále lepšími sportovci, proto vytváříme takové metody cvičení, které je připraví takřka na cokoliv, co jim život přichystá,“ říká instruktor a spoluzakladatel sekce jógy v NTC Branden Collinsworth.
 
Stejně jako jiné cvičení v aplikaci, i tréninky jógy jsou rozděleny do tří sekcí, kdy se každá zaměřuje na jiný cíl. Jsou jimi vytrvalost, síla a mobilita. Navíc jsou tyto tréninky opravdu pro každého. Nezáleží na tom, jak pokročilí jste. Jsou vhodné pro začátečníky i velmi pokročilé.
 
NTC Yoga Mobility – cvičení zaměřené na mobilitu, vnitřní zklidnění a dobití energie
NTC Yoga Endurance – vytrvalostní cvičení, díky kterému zvýšíte Vaši fyzickou kondici a jednoznačně se zapotíte
NTC Yoga Strength – silové cvičení pro vybudování svalů, zpevnění svalových partií
 
Výhodou je, že se vám přizpůsobí fyzicky, ale i časově. Co je lepšího, než zakončení běhu 15minutovou jógou na protažení? Ano, jógu můžete cvičit samostatně, ale je výborná i jako kombinace k jiné fyzické aktivitě. A můžete si být jisti, že cvičení pro vás sestavili odborníci a profesionální trenéři.
 
Pokud ještě nemáte staženou aplikaci NTC, můžete tak bezplatně učinit na App Store.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.