Share |

Zažít město jinak: I Bořivojka připravuje sousedský festival

foto: pořadatel akce

Ulice Bořivojova se přidá k 11. ročníku sousedských slavností Zažít město jinak. Připravuje jedinečný a autentický lokální festival. Ten nabídne bohatý program, jehož silnou stránkou budou zejména kvalitní koncerty a hudba, ale také divadlo, tanec, móda a mnoho aktivit přímo v ulicích. Za nimi stojí místní podniky, nevládní organizace, živnostníci a jednotlivci, kteří se podělí o to, co umí a co dělají rádi. /FB/
 
Organizátoři akce připravují 3 pódia s kulturním programem. Odpoledne bude věnováno tanci, divadlu pro děti, yo-yo show nebo čtení a večer zejména koncertům.
Vystoupí kapely od 16 hodin. BároTy (Czech soul), Cúpla Focal (Irish Folk Celtic Rock), Sevdah Prosím (Balkan jazz beat), Babsohn (Klezmir folk gypsy), Yo soy Indigo (Folk rock),& hlavni  KattyGyal Kenta (DANCEHALL reggae). Taky budou Kittchen, Katarzia nebo Bonus. Jedna stage bude samostatně věnovaná DJům.  Se setměním otevře letní kino v jednom z vnitrobloků. Celý večer završí pravá burleska v podání The Brown Betties & Mary-Jane Blaze + fireshow od skupina TriboFuego.
 
V ulicích bude v odpoledním programu zařazena loutkářská dílna, rodinná zóna se zábavnými hrami 80. let a kreativní výtvarnou dílnou. Bude se i sportovat – zařazena je např. výuka salsy, basketball na betonu (streetball) a jóga. Připravuje se ekologický koutek, sousedský  SWAP  - výměnný bazárek a vintage  módní přehlídka. V nabídce občerstvení bude okolo 40 druhů piv, velmi dobré jídlo, káva, nápoje - vše zajištěno místními podniky. Po celý den se budou prodávat lístky do tomboly a navečer losovat úžasné a originální ceny. Výdělek z prodeje zboží darovaného sponzory a z tomboly bude věnován na pokrytí nákladů akce a na charitu.

Akce proběhne v sobotu 17. září 2016 v ulicích Bořivojova a Chvalova v Praze 3, od 12,00 - 22,00 hodin. Všichni sousedé i návštěvníci z jiných částí Prahy jsou srdečně zváni. Přijďte zažít město jinak – zažít město bez aut a společně oživit naše ulice!   /FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.