Share |

Zatopte si Thermostatem: Queer Trance party

archiv pořadatele

Máte pocit, že dobrou hudbu si užijete jen sami doma ve sprše? A co když Vás někdo zase nutí jít na party v kostýmu pelikána? Thermostat je nová platforma, pořádající queer parties k zadušení vycpané elektronickou hudbou. Zde můžeme odhodit svoje předsudky nebo cokoliv jiného, a užít si hudbu a tanec samotné. Tam, kde lidská srdce svírá chlad temných, podzemních prostor, přichází Thermostat, zjevení, které zahřeje Vaše ztuhlé kosti a rozvibruje Vaše ušní bubínky. 

 

Thermostat je otevřená, pravidelně se opakující queer party, kde se můžete vyjádřit po svém. Svoje základy nachází  v elektronické hudbě napříč dekádami a žánry. Svým zaměřením nehodlá konkurovat už etablovaným akcím, pouze  hledá způsob, jak pražský noční život opět rozšířit o kus dál, novým směrem. Hodlá přinést na pražskou klubovou  scénu jedinečný hudební prožitek z party bez zbytečných příkras. Bude se pokoušet pravidelně hledat způsoby, jak  svoje návštěvníky překvapit a nechat je splynout s čistým elektronickým zvukem. Projekt se zrodil v hlavách Michala Kočárka a Pavla Růžičky ve chvíli, kdy hledali platformu, kde by mohli spojit svou aktivistickou povahu a orientaci na queer komunitu se svým velikým koníčkem, elektronickou taneční hudbou. 

 

Nejbližší šance vyzkoušet si na vlastní kůži žár Thermostatu bude v pátek 10. dubna 2015 v Café V lese, kde od 22.00 vystoupí DJové Petr Holman, E.S.W.L a Michael Koko.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1or2y_gzni0

 

https://www.facebook.com/events/1061137773902812/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.