Share |

Zatančete před Gipsy Kings a vyhrajte zájezd do Španělska

foto archiv pořadatele

Gipsy Kings jsou temperamentní latino skupina a v jejich hudbě se objevují prvky salsy, rumby a flamenca. Jelikož se tyto taneční styly těší v Česku velké oblibě, bude na brněnském koncertě Gipsy Kings před podiem umístěn VIP taneční parket a v této zóně se odehraje soutěž o hodnotné ceny.

Do taneční soutěže se mohou přihlásit jednotlivci i páry. Přihlášku spolu s ukázkou svého tanečního vystoupení v krátkém videu (odkaz na youtube) zasílejte mailem na adresu: mersey@volny.cz. V přihlášce uveďte „Přihlašuji se do taneční soutěže na koncertě Gipsy Kings – jméno, adresa, telefon, email“. Video můžete také poslat na CD na adresu Mersey, Minská 15,61600 Brno.

Ze zaslaných videí bude vybráno 50 nejlepších tanečníků či párů, kteří dostanou VIP vstup v hodnotě 1200 Kč na koncert Gipsy Kings zdarma. Taneční soutěž proběhne před koncertem (21.10.2011 hala Rondo Brno) v 19.30 na tanečním VIP parketu s barem před podiem. Každý tanečník či pár dostane připínací číslo a porota vybere 3 nejlepší tanečníky/páry, kteří dostanou tyto ceny:

1.       cena : Zájezd do Španělska pro 2 osoby

2.       cena : Wellness víkend v Luhačovicích pro 2 osoby

3.       cena : Bedna dobrého alkoholu

 

Těšíme se na Vás na koncertě Gipsy Kings.

Infolinka: 541 240 623


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.