Share |

Zajímá vás pomoc druhým? Přijďte na workshop zdarma

foto pořadatel akce

Našli jsme zajímavý kurz pro lidi, kteří chtějí pomáhat druhým (i sobě). Na stránkách charity Muži a ženy je odkaz na workshop, který dělají za pár dní Mladí filantropové.
Kurz je zdarma. Těm, kteří se narodili v dobrou dobu a je jim 17 - 23 let, mají trvalé bydliště v příjemném Středočeském kraji, organizátoři uhradí náhradu ušlého výdělku (dle dohody předem od 100 - 200 Kč/hod.) Přihlašte se nejlépe e-mailem:
kralova@muziazeny.cz nebo strejckova@muziazeny.cz
Tohle o kurzu říkají pořadatelé:

"Jak naložit se svým životem? Jak na sobě pracovat?
Jak dělat to, co mě bude bavit, čím se uživím a čím třeba i někomu pomůžu?

Jak se vyznat ve světě neomezených příležitostí, kdy jediné, na čem závisí náš život, jsou naše rozhodnutí?
CO:
Jestli alespoň na dvě z těchto otázek odpovídáš „nevím“, tak by tenhle workshop pro tebe mohl být zajímavou zkušeností. Budeme společně pátrat po tom, v čem jsi dobrý, co tě baví a na čem můžeš stavět. Budeme hledat cesty pro tvůj osobní rozvoj a učit se, jak si stanovit své cíle, jak k nim dojít a jak se vypořádat s překážkami na cestě. Nebude to žádná přednáška, ale práce. Práce na sobě!
KDO:
Tvým průvodcem na cestě bude Lukáš Policar, který se osobnostnímu růstu věnuje celý život. Měl štěstí, že mu to ve škole docela šlo, i když se tam většinou strašně nudil. Proto se rozhodl jít vlastní cestou. Od práce v továrně v Irsku přes mytí nádobí na Korsice a dobrovolničení v Maroku až po založení projektu Podnikavá škola zaměřeného na osobnostní rozvoj mladých lidí. Nudit Tě rozhodně nebude. Více o něm na www.podnikavaskola.cz
KDY a KDE: 8. ledna 2015 od 16-19h, IMPACT HUB Praha

Projekt Mladí filantropové je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR. "

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.