Share |

Začíná nejsilnější únor v historii klubu Roxy

foto: pořadatel akce

Klub Roxy nachystal na únor opravdovou přehlídku současných světových trendů, ale i legendárních jmen nejen taneční hudby. "Zimní měsíce nebývají silné z hlediska pestrosti zahraničních umělců. To jsme se rozhodli změnit a přivést svěží jména, která hýbou současnou světovou taneční scénou s jednoznačným vrcholem a splněným snem, 2manydjs na konci měsíce"shrnula dramaturgyně Lenka Senová.
 
Vše začíná 6. února s čerstvou drum&bassovou krví, která sbírá nominace a světová ocenění svého žánru. Funk Effect a jejich live show nenechají jediné triko suché.
 
V úterý 10. února se společně na pódium vrátí DJ Shadow & Cut Chemist . Ve speciálním vinylovém setu na čtyři gramofony představí hudební sbírku "praotce" djingu Afriky Bambaaty - turntablismus v nejlepší formě.
 
Světové taneční scéně v současnosti vévodí deep house, který je doma v Londýně a Berlíně. Temnější britskou stranu budou reprezentovat 13. února djs a producenti Scuba a Bodikka, zatímco berlínský Claptone, schovaný za anonymní maskou, nám předvede nový melodický deep sound, který ovládá současnou scénu německé metropole.
 
Bez ostychu pokračujeme dál. Virtuóz a multiinstrumentalista Yann Tiersen přijede do Roxy představit novinky z alba Infinity a nikdy nevydané a utajované hudební nahrávky Olympijského programu NDR - pro opravdové fajnšmekry.
 
Únor skončí djským představením, které každý clubber musí alespoň jednou zažít. První české vystoupení dvojice 2many DJs v Roxy slibuje opravdový vrchol nejen února, ale i celé letošní klubové sezóny. Jediný způsob, jak popsat jejich zvuk, je představit si dohromady všechno, co vás nutí tančit v nekompromisních až drzých mixech.
 
Není podstatné, jestli posloucháte elektroniku, indie nebo vážnou hudbu. Pokud chcete zjistit, co v zahraničí udává směr, anebo si odškrtnout v diáři opravdové legendy, je návštěva Roxy v únoru nutností. Stačí si vybrat a nechat se unést. Právě to začíná!
 
6.2. - Funk Effect (FR)
10.2. - DJ Shadow & Cut Chemist (USA)
13.2. - Scuba, Boddika (UK)
20.2. - Claptone (DE)
26.2. - Yann Tiersen (FR)
27.2. - 2manyDJs (BE)

 
Video:
Funk Effect - Get Down: https://www.youtube.com/watch?v=cRgxm73Y9F0
DJ Shadow - Reconstructed: http://youtu.be/5xK8RK54IAc
Scuba - Home: https://www.youtube.com/watch?v=VrwTgI9jZEQ
Claptone: https://www.youtube.com/watch?v=iHSLh8-Ijw8
Yann Tiersen LIve: http://youtu.be/g60l4MSh4n8
2manyDJs Live: https://www.youtube.com/watch?v=s4m35mrE6EY

www.roxy.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.