Share |

ÝBRKÝBL :: Fashion bazar vol. 2 je už od 12.7.

foto: pořadatel akce

ÝBRKÝBL je fashion bazáč s oblečením a módními doplňky, který rád přivítá vás všechny, kdo máte vkus a nebojíte se ho použít! Po úspěšném prvním ročníku, který se konal v listopadu minulého roku v Pragovce na ulici Kolbenova, se nyní na stejném místě 12.-13.července uskuteční druhé pokračování.
 
Bazáč funguje na jednoduchém principu: přines přebytečné oblečení - stanov si ceny - my prodáme, co se dá - zbytek ti vrátíme a vyplatíme utržené peníze. Pokud chceš vdechnout svým šatům nový život, stačí se zaregistrovat na www.ybrkybl.cz, zadat jednotlivé kousky k prodeji a donést je na místo ve dnech před akcí. Na bazáč se může přihlásit až 60 lidí a každý bude moci prodat celkem 30 kousků. Proto s přihlášením moc neotálej.
 
Oproti online bazaru nabízí kamenný ÝBRKÝBL možnost, jak prodat větší počet kusů během podstatně kratšího období. Nespornou výhodou jak pro prodejce, tak i nakupující, je samozřejmě i možnost vyzkoušet si oblečení přímo na prodejně a ušetřit tak například za poštovné. Nakupující pak určitě ocení bohatý výběr, který bude čítat na 1 800 kousků od šedesáti prodejců.
 
FB: www.facebook.com/ybrkybl
FB event: https://www.facebook.com/events/350033351791885/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.