Share |

WWW plánují videoklipy, koncerty i desku

Dnes večer se uskuteční slavnostní křest dvou videoklipů WWW
WWW
LFS / protisedi.cz

"Nejprve ve středu v NoDu představíme dva nové videoklipy, abychom v polovině dubna nahráli živák v Rock Café."

Ne, to není náhled do kalendáře trendy indie partičky emo patek, ale příběh Sifona a jeho přátel z vysoce experimentálního projektuWWW.

Ve středu 23. března se od 19 hodin uskuteční v NoDu projekce dvou nových wéčkových videoklipů k písním "Tikající muž" a "Anatomie".

"Autorem obou klipů je David Vrbík, skladatel, animátor a technolog napojený na mnoho aktivit labelu Bigg Boss. Estetika videoklipů vychází z práce malíře a hlavního textaře WWW Luboše Typlta. Poprvé bude veřejně promítnut i klip ke skladbě 'Pikola', který před pár měsíci natočil režisér Radim Špaček s kameramanem Jiřím Málkem podle Typltova scénáře. Skladba vznikla speciálně pro oceňovaný český film 'Pouta'," přibližují blížící se akci oficiální propagační materiály.

O tři týdny později, 12. dubna, se uskuteční dlouho očekávaný koncert v Rock Café. Návštěvníci budou moci zhlédnout a vyslechnout v živém provedení kompletní novodobou diskografii kapely, tedy obě oceňovaná alba "Neurobeat", i "Tanec sekyr". Očekávejte i několik nových skladeb, neb WWW poslední měsíce fungují singl po singlu.

Pro rekapitulaci - natáčení živáku proběhne 12. dubna 2011 od 19 hodin v pražském klubu Rock Café. Vstupenky jsou ale v předprodejních sítích již nyní, a to za sympatických 150 korun, na místě si k této sumě osmdesát korun připlatíte.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.