Share |

The Wave Pictures (UK) in Potrvá!

The Wave Pictures.  Pěkná troška harmoniky, sólo basa a trochu Billyho Childishe při psaní písniček.  To musí být dobré. Vedeno Davidem Tattersallem, mazaným písničkářem s vychytralými rýmy a vibratem šikanovaného školáka, působí toto trio na periferii britského indie více než deset let.
 
 
Ti z vás, kdo je považují za zpěváka-písničkáře s doprovodnou kapelou nebo jste je nikdy neviděli naživo hrát, by měli vědět, že David Tattersall je skvělý kytarista a tady se utrhne ze řetězu pomalu při každé písničce. Je vzácnost slyšet v dnešní době tak abrazivní sólo, zvláště v oblasti indie-popu.
Velmi dobře drží rovnováhu mezi odlehčenými kousky a melancholickými písničkami.
 
 
Tattersallův britský důvtip je možná adekvátně suchý, ale aranžmá Wave Pictures jsou v podstatě pustá, jen něco málo víc než čilé struny Stratocasteru a zdvořilá rytmická sekce, která by se snadno mohla zabydlet v místní kavárně.
 
 
The Wave Pictures jsou kapela, která se s postupem času bude jen zlepšovat. Zahrají v kavárně Potrvá už tenhle čtvrtek 26. listopadu, spolu s ními se představí i Frank Bigsby & His Satanic Majesty.
 
The Wave Pictures (UK) + Frank Bigsby & His Satanic Majesty (CZ)
26.11. 2015, začátek 19:30
Kavárna POTRVÁ, Praha
vstupné 220.- Kč v předprodeji na GoOut.cz, 250,- na místě
 
/FB EVENT/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.