Share |

Wall Design: oživené zdi

realizace v loftu na Palmovce / foto archiv walldesign.cz

Wall design je něco mezi architekturou, uměním a řemeslem. Máme pro vás tip na lidi, kteří se mu věnují. Co nám o sobě řekli?

Zakladatel Tomáš Martin:

Art director a grafik. Po několikaletých zkušenostech jako art director a grafik, pracující pro významné reklamní agentury, se rozhodl před pár lety opustit toto zorané pole, spojit se s architekty a vytvářet velkoplošné grafické motivy do Interiéru.

 

WALLDESIGN:

Spojení grafiky a architektury.

Walldesign je originální forma interiérového designu, která se zaměřuje převážně na stěny. Grafické motivy, navrhované exklusivně vždy pro konkrétní interiér, vznikají v symbióze s architekturou prostoru a stávají se tak originály, které se již v jiných projektech nedají zopakovat. Walldesign se může stát ústředním motivem prostoru, podpořit jeho určité prvky, či změnit ladění a charakter celého interiéru jako takového.
Walldesign se ovšem nemusí nutně omezovat pouze na stěny, ale může přirozeně vstupovat do prostoru po stropech nebo podlahách, dotvářet charakter nábytku, barevně souznít s jednotlivými doplňky nebo ovlivňovat i celkovou grafickou identitu jeho uživatele. Výsledkem toho je dosažení svébytné a originální atmosféry.

 www.walldesign.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.