Share |

Wake Trip 2016

foto: pořatel akce

Waketrip je jízda tvých snů, 4 dny s partou lidí, kteří milují wakeboarding, milují freestyle sporty, a nebo prostě jen milují zábavu a cestování! Jezdit, kalit, opalovat se a bavit se! Pojeďtě si pro nové zážitky a přátelství! /FB EVENT/

O tripu
Výlet je určen pro wejkaře začátečníky i pokročilé, ale i pro kamarády, kteří jezdit nechtějí a prostě si užijí výlet se skvělou bandou lidí.

Každé ráno se sbalíte nasednete do busu a popojedete do dalšího rezortu (viz program). Tam dorazíte okolo poledne a po společném obědě se koupí hromadná permanentka. Díky vyššímu počtu jezdců lze využít slevy na jízdné. Permanentky se platí  vždy v den ježdění, tedy žádné vybírání peněz předem. Každý den se tudíž svobodně rozhodnete, jestli chcete jezdit, nebo se jen válet a opalovat.

Pro ty, kteří nejezdí, bude kromě žhnoucího letního slunce připravena spousta zábavy. K využití budou indoboardy, freeboardy, longboardy, slackline nebo party stan s hudbou! Po celou dobu s námi bude také fotograf a kameraman, a tak se můžete těšit na super fotky a videa. Autobus má kapacitu 25 míst.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.