Share |

Výzva od našeho čtenáře: Hledám lidi, co nezapadají

Píše nám mladý čtenář našeho webu, který tak trochu nezapadá do davu. Přemášlí, kudy v životě dál, a moc neví - chtěl by ale pátrat společně s dalšími. Uveřejňujeme jeho výzvu, třeba se potkají spřízněné duše:
 
Je mi 25 let a poslední dobou mám silný pocit, že potřebuju být součástí skupiny lidí, která bude sdílet stejné hodnoty jako já. Pocit, že se potřebuju realizovat. Nedokážu konkrétně říct, o co by se měla taková skupina snažit. Snad se prostě scházet, vytvářet něco společně, diskutovat, pomáhat. Něco, co nás bude naplňovat. Můžem společně kreslit, navštěvovat galerie, hrát na hudební nástroje, vyjít do přírody, vytvořit nějaký streetart, někomu pomoct, maličko rozveselit, pěstovat zeleninu, filozofovat, těžko říct. Bezesporu se musí jednat o tolerantní lidi, otevřené jiným pohledům na svět - alternativní. Lidé, kteří neřeší prkotiny, nevn&iacut e; mají svět pouze skrze materiálno. Nevlastním žádné prostory, kde by se dalo scházet, až na můj pronajímaný pokojík. Celé je to takové neurčité, kdyby se přesto objevili nějací lidé s podobným pocitem, na všem ostatním bychom se dohodli, hlavní je se najít. Třeba budem tři, co hrají na nějaký nástroj, tak si prostě občas společně zahrajem. Nebo budem tři, co rádi kreslí, tak se občas sejdem někde v kavárně či v přírodě a něco si nakreslíme. A nebo toho budem dělat víc, kdo ví. Snad nejlepší a nejsnadnější by bylo se k nějakému existujícímu spolku přidat. Hledal jsem, ale nenašel. Těžko se hledá, když ani nevím konkrétní oblast zájmu takového spolku. Ch těl bych potkat lidi, co neberou nic příliš vážně, jen zkrátka dělají co je baví, z čeho mají radost a jsou otevřeni všemu, co život přináší. 

 

O mně:

Vystudoval jsem elektrotechnickou fakultu na ČVUT. Ačkoliv se jedná o čistě exaktní obor, cítím potřebu duchovního poznání, avšak stále s racionálním ověřováním, proto mě oslovuje východní filozofie, která mi často přijde prostě logická a v souladu s mými dosavadními životními zkušenostmi. Myslím, že jsem člověk kreativní, s velkou fantazií.  Mám velmi rád Muziku, dá se říct, že jí z velké části žiju - sluchátka stále na uších. Čím jsem starší, tím víc mě baví elektronická muzika - breakbeat a spoustu dalších odnoší. Stejně tak se mi často líbí kytarovky. Sám si rád na kytaru zahraju, ačkoliv nejsem žádný velký hráč. Chodím na koncerty a v létě navštěvuji festivaly. Citím se dobře v prostředí útulných kaváren a hospod, kde to dělají s chutí. Dobře mi je ve společnosti volnomyšlenkářských lidí a především v přírodě. Velmi rád chodím po horách. Pravidelně jóguju a ujíždím si na indické kuchyni. Před nedávným časem jsem přestal jíst maso a cítím, že to tak je správně. Chci být šťastný a aktivně se o to snažím.
---
Pokud se s čtenářem chcete spojit, jeho mail je: leopold.ha@gmail.com

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.