Share |

Vytvořte si plážové vlny pomocí žehličky BaByliss ST330E

BaByliss vlasová akademie
 
Vzdušné plážové vlny na dlouhých vlasech jsou nesmrtelná letní klasika. K tomu, abyste takovou úpravu vlasů hravě zvládli i ve vlastní koupelně, postačí správný know-how a kvalitní žehlička. Ne však ledajaká. Profesionální kadeřnice Dagmar Míznerová doporučuje investovat do modelu se zaoblenými hranami a kvalitními plovoucími keramickými destičkami, které jsou zárukou toho, že i začátečnice dosáhnou perfektní výsledek bez poškozených vlasů. Pomocí žehličky BaByliss ST330E a její praktických tipů to zvládnete na první pokus.
Tvar žehličky
Pokud s vlnami jen začínáte, zaoblené hrany žehličky vám budou velmi nápomocné. Díky nim se vyhnete nepřirozeným "zlomům" které mohou celkový dojem úplně zkazit. BaByliss ST330E tak dokáže vlasy nejen vyrovnat, ale i z nich vytvarovat nadýchané vlny. Funkce "I curl" je speciálně určena pro vytvoření kudrlin. 
Povrch destiček
Kvalitní povrch destiček je alfou a omegou pro zachování zdravých vlasů. Destičky modelu BaByliss ST330E mají šířku 28 x 100mm a jsou potaženy speciální vrstvou Diamond Ceramic s až 60% hustotou keramického povlaku. To je již kvalita, se kterou pracují profesionální kadeřníci. Plovoucí destičky vyvíjejí na vlasy stálý tlak, díky čemuž je skluz plynulý a vlasy netrpí.
Nastavení teploty
Správné nastavení teploty, které závisí na stavu a kvality vašich vlasech. Pro dámy s jemnými, poškozenými či barvenými vlasy se nedoporučuje teplota vyšší než 180 ° C. Naopak, pokud máte vlasy zdravé a silné, můžete si dovolit vyšší teplotu až do 235 ° C. Žehlička Babyliss ST330E umožňuje nastavení teploty ve dvou intenzivních režimech (220 ° C a 235 ° C) a čtyřech ochranných režimech (140 °C, 160 °C, 180 °C a 200 °C). „Je dokázáno, že účes má nejdelší trvanlivost při užití tepelných produktů při 180 ° C - 190 ° C. Při této teplotě je vlas schopen udržet nejdéle tvarovou paměť,“ potvrzuje Dagmar Míznerová, profesionální kadeřnice.
 
7 kroků k dokonalým vlnám (fotky postupu najdete v naší FB GALERII):
 1. Omyté a vysušené vlasy rozdělte vlasy na 4 části a zasponkujte.  
 2. Natáčení začněte odspodu. Vezměte pramen široký cca 3 cm, vložte ho do žehličky a otočte o 45 ° směrem nahoru. 
3. Otočte žehličku svisle dolů, vertikálně, o 90 °. 
4. Pomalu projeďte pramen až do konečků vlasů. 
5. Pokračujte stejným způsobem po všech pramenech. Prameny těsně podél tváře vkládejte do žehličky pod úrovní oka, ostatní prameny natáčejte 7 - 8 cm od hlavy.  
6. Vlny nechte vystydnout, proklepte prsty nebo rozčešte. 
  7. Na závěr nastylujte slaným sprejem a profoukejte studeným vzduchem ideálně fénem BaByliss 6000E. Pak projeďte vlasy pouze prsty.
 
Tip: Pokud si ani přes podrobný návod na pláži vlny samy netroufnete, využijte speciální službu BLOW BAR salonu 5th AVENUE HAIR STUDIO, ve kterém jsme pro vás nafotili postupové fotky s profesionální kadeřníci Dagmar Míznerovou
BLOW BAR je koncept expresní úpravy vlasů, který k nám přišel z USA. Během 30 minut profesionální kadeřník dostane vaše vlasy do formy - ať už se chystáte do práce nebo na party - a zároveň vám předvede, jak svůj vysněný účes z plážových vln příště zvládnete samy v pohodlí domova.
 
O značce BaByliss: 
Francouzská značka BaByliss patří mezi špičky evropského trhu v kategorii rovnání vlasů. Vznikla v 60. letech minulého století vynálezem francouzského kadeřníka pana Leliévreho, který vyvinul absolutní novinku té doby – elektrickou kulmu na vlasy. Značka Babyliss jako součást koncernu Conair se stala jedničkou na celosvětovém trhu v kategorii péče o vlasy a také s velkým náskokem nejprodávanější značkou v Evropě v kategorii rovnání vlasů. Každý čtvrtý narovnávač vlasů prodaný v Evropě nese značku BaByliss (údaje GfK poslední známá perioda 2007).
BaByliss vyvíjí produkty profesionální úrovně, které lze použít i neprofesionálním spotřebitelům. Značkové výrobky BaByliss využívají kadeřnické salony v Praze, Paříži, Londýně, Stockholmu, Moskvě, Římě, Dubaji nebo v JAR. Díky takto ověřené kvalitě jsou výrobky BaByliss prodávány s 3. letou zárukou. BaByliss nabízí produkty pro ženy i muže – vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy i kulmy, zastřihovače vousů i vlasů, i intimních chloupků.
Díky profesionály ověřené kvalitě poskytuje BaByliss na řadu produktů spotřebitelskou záruku prodlouženou na plné 3 roky. Technické parametry produktů jsou na špičkové úrovni, a to jak výkoností motorků, tak i přesností čepelek, které jsou broušené elektrochemickou cestou.
Jsme velmi rádi, že i zákazníci v České republice budou moci být krásnější s BaByliss a BaByliss MEN. 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.