Share |

Vyhrajte výjimečný lesk od YSL: Volupté Tint-in-Oil

NOVÁ GENERACE LÍČENÍ:
PRVNÍ OLEJ NA RTY NAPUŠTĚNÝ BARVOU
 
Společnost YSL Beauté otevřela nové teritorium líčení rtů. Spojila totiž pozitivní vlastnosti a smyslnost oleje se zkrášlujícím efektem barvy.
 
Barva, lesk, balzám... Make-up rtů ještě nikdy takovým způsobem nespojoval dlouhou výdrž, pohodlnou texturu, vyživující vlastnosti a jasné barvy.
 
YSL Beauté, vzor kosmetických inovací, nyní představuje VOLUPTÉ TINT-IN-OIL, zcela nový přístup k líčení rtů s texturou nové generace.
 
Žádný pocit vysušených rtů.
Nelepivá textura.
Žádné blednutí barev.
 
 
 
VOLUPTÉ TINT-IN-OIL překlenuje propast mezi péčí a barvou, jelikož spojuje vyživující efekt oleje se svěží barvou na rty pro neskutečně sexy efekt „kousnutí do rtů“.
 
HEBKÁ TEXTURA
 
Olejová struktura se rozlévá po povrchu jako tekutá bublina. Rty jsou vyživeny, mají větší objem a jsou plnější.
 
ZÁŘIVÉ RTY
 
Složení VOLUPTÉ TINT-IN-OIL přináší hotovou záplavu dlouhotrvající barvy, která oživuje rty. Olej uvnitř uzamyká jasné světlo, světlo, které leží v samotném srdci filozofie YSL Beauté, světlo, které odhaluje skutečnou krásu každé ženy.
 
 
VZÁCNÉ TAJEMSTVÍ UKRYTÉ V CHROMU
 
Designéři YSL Beauté navrhli neprůhlednou stříbrnou tubu, která uchovává a chrání unikátní složení VOLUPTÉ TINT-IN-OIL jako skutečný poklad. Stříbrný plášť je přepásán lesklým pruhem, který na sobě nese slavné logo od Cassandra, symbol luxusu a stylu, emblém značky.
 
APLIKÁTOR „BOUCHE À BOUCHE“, POLIBEK RYZÍ ROZKOŠE
Patentovaný aplikátor „bouche à bouche“ z legendární rodiny VOLUPTÉ přináší něhu a měkkost polibku. Díky svým smyslným křivkám a miniaturnímu zásobníku, který se nachází přímo ve špičce aplikátoru, plynule klouže po každém rtu a nanáší správné množství rtěnky. Je to maximálně ženské a smyslné gesto. Aplikace VOLUPTÉ TINT-IN-OIL je dokonale intuitivní, takže ani nepotřebujete zrcadlo. Tento unikátní nástroj krásy může mít po ruce každá žena Yves Saint Laurent při každé příležitosti.
 
 
TECHNOLOGICKÁ NOVINKA:
COLOUR LINK INFUSER A SMYSLNÉ OLEJE
 
Nové revoluční složení VOLUPTÉ TINT-IN-OIL přináší dva jedinečné aspekty:
 
 
COLOUR LINK INFUSER
Olej lze jen s obtížemi zachytit a je prakticky nemožné ho sevřít. Určuje si své vlastní prostředí. Ačkoliv se olej s barvou přirozeně odpuzují, vědci YSL Beauté našli způsob, jak tyto protiklady spojit, a dokonce je přinutit efektivně jednat jako jediný celek. Magie.
COLOUR LINK INFUSER je mimořádně silná stabilizační technologie, kterou vědci YSL Beauté navrhli, aby mohli rozptýlit a rovnoměrně rozpustit pigmentové částice v oleji a vytvořit tak tohle jedinečné hybridní složení. Barevné částice jsou zachyceny v olejích, kde mohou lépe šířit sílící záplavu tekuté barvy na rty.
Oleje se pomalu vstřebávají, ale výraz barvy zůstává stejný.
 
5 VZÁCNÝCH OLEJŮ, ESENCE INTENZIVNÍ VÝŽIVY
Hebký, hutný a skvělý… Olej je úžasným a neoddiskutovatelným zvlhčujícím činidlem a zdravým zjemňovačem pleti.
Složení VOLUPTÉ TINT-IN-OIL obsahuje precizní kombinaci pěti vyživujících olejů, které ovlivňují rovnoměrnou distribuci barvy a zároveň působí blahodárně na pokožku rtů:
 

  • z jader meruňky
  • ze semen makadamie
  • z plodu koriandru
  • ze semen jojoby
  • z květů mučenky.

 
Vzácná mučenka je známá pro své neuvěřitelné vyživující vlastnosti. Dříve se pěstovala v zahradě Majorelle v Maroku, kterou tak miloval pan Yves Saint Laurent. Kvete pouze během dne a na noc se její květ opět zavírá, jako by čekal na sluneční světlo, které mu dodá energii.
Směs olejů ve VOLUPTÉ TINT-IN-OIL, obohacená o výtažek z mučenky, pomáhá vyživovat rty a působit preventivně proti jejich vysychání. Rty jsou po nanesení VOLUPTÉ TINT-IN-OIL posílené, hebké na dotyk a úžasně vyživené. Po celý den je také zachována jejich přirozená krása.

 
 
PRO ZVÝŠENÍ PŘIROZENÉHO JASU RTŮ
 
Unikátní barvivo, které je rovnoměrně rozptýleno v oleji, se probouzí po kontaktu s pokožkou rtu a komunikuje s přirozeným odstínem rtu, přičemž doslova vytváří povrch na míru. Pigmenty se dále rozvíjejí a barva VOLUPTÉ TINT-IN-OIL je po aplikace ještě živější. Přirozený odstín rtů je zesílen univerzálním zkrášlujícím jasem.
 
 
RADOST Z NOŠENÍ A RYZÍ PŘIROZENOSTI TEKUTÉHO BALZÁMU
 
VOLUPTÉ TINT-IN-OIL Je mimořádně příjemný a na rty působí zklidňujícím efektem. Připomíná spíš tekutý balzám než lesk nebo barvu. Vytváří objem, vyhlazuje pokožku rtů a zkrášluje ji oslnivým jasem.
 
Znamená skvělé řešení pro ženy, které se mohou stydět používat barvu. Působí totiž nebývale přirozeným dojmem. Stačí si vybrat barvu, která se vám líbí, a kterou byste chtěla vyjádřit sama sebe a svou osobnost.
 
Balzámy, lesky i barvy se obecně zaměřují na jediný efekt a ne na několik efektů současně. VOLUPTÉ TINT-IN-OIL dokonale kombinuje barvu, jas a absolutní pohodlí.”
 
Lloyd Simmonds, Kreativní ředitel divize make-upu společnosti YSL Beauté
 
 
Jak lesk VOLUPTÉ TINT-IN-OIL vyhrát?
Soutěžní otázka: Po kterém ovoci voní VOLUPTÉ TINT-IN-OIL?
Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz do 15.dubna do 18:00. Výhru obdrží 5 prvních autorů správných odpovědí.
 
 
VOLUPTÉ TINT-IN-OIL
 
Dostupné ve vybraných parfumeriích Marionnaud, Sephora, Douglas, FAnn, MY
Cena: 960Kč/ 35 €
 
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.