Share |

Vyhrajte vstupy na zahájení Festivalu Spectaculare

Saschienne, foto pořadatel akce

Soutěž o 2x2 volné vstupy na zahájení Festivalu Spectaculare: 20. ledna, Radlická - kulturní sportovna: Kompakt Night: Saschienne live + DJs Dave DK & Patrice Bäumel

Label Kompakt sídlící v německém Kolíně patří mezi absolutní špičku evropské klubové hudby. Vznikl v roce 1998 a v minulé dekádě stál například v čele microhouseové vlny, proslavil se také vydáváním výročních sérií Total a Pop Ambient. Pro Spectaculare si kultovní label připravil showcase, v jejímž rámci zahraje duo Saschienne tvořené DJskou dvojicí Julienne Dessagne a Sascha Funke. Druhý jmenovaný je jednou z legend německého techna. Večírek nabídne i sety dalších členů stáje Kompakt - Dave DK má kořeny v devadesátkové klubové scéně a holandský DJ Patrice Bäumel předvede, co si představuje pod termínem „techno pro dospělé“.
-
Hlavní náplní festivalu Spectaculare je hudba a její propojení s pohybovým divadlem či baletem, videoartem, videomappingem či filmem a fotografickým uměním. Festival je jedinečný co se týká výběru lokací i samotných umělců.
 
Soutěžní otázka:

Kolikátý ročník Festivalu Spectaculare se letos koná?
Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  s předmětem SOUTEZ SPECTACULARE, uveďte své celé jméno. Vyhrávají první 2 správné odpovědi, soutěž končí 13.1.2017 ve 13 hodin. 
 
Výherce budeme kontaktovat mailem.
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.