Share |

Vyhrajte vstupy na předpremiéru filmu Ovečka Shaun!

Vyhrajte dvě vstupenky na předpremiéru rodinné komedie Ovečka Shaun ve filmu v sítích kin Cinema City.
 
 
Oslavte Den svatého Patrika s Ovečkou Shaun ve filmu
 
Den svatého Patrika připadá na 17. března, kdy se vše zbarví do zelena. Tento svátek se slaví především v Irsku, neboť svatý Patrik je právě patronem Irska. V poslední době je však tento den stále oblíbenější v mnoha zemích po celém světě. Proto se společnost Cinema City rozhodla „obléknout“ do zelena a po celé České republice návštěvníkům těchto multiplexů nabídne možnost shlédnout britský animovaný film s názvem Ovečka Shaun ve filmu.
Společnost Cinema City se rozhodla na den vyzkoušet, jaké by to bylo, kdybychom byli v Irsku. Na barech by se určitě podávalo zelené pivo a na zeleno nabarvený popcorn. Tato akce je však pouze virtuální. V zásadě se jedná změny ve vizuálech na sociálních sítích společnosti, webových stránkách, digiposterech po celé síti kin v České republice a dle možností konkrétních multiplexů i na pokladnách kin a plazmách ve foyer. Kromě vizuálů se návštěvníci mohou těšit na předpremiéru rodinné dobrodružné komedie s názvem Ovečka Shaun ve filmu, která bude mít v českých kinech oficiální premiéru až 2. dubna 2015. Snímek, kde je hlavní hrdinkou roztomilá ovečka vypráví příběh o dobrodružství jednoho farmáře
a celého ovčího stáda nejen na farmě. Animovaný snímek je vhodný pro celou rodinu. Časy jednotlivých projekcí filmu jsou různé, proto více informací naleznete v programu na webových stránkách Cinema City http://www.cinemacity.cz/ .
Oficiální trailer k filmu zde: https://www.youtube.com/watch?v=eX5ktydCt5s

 
Soutěžní otázka:
Kolik celých trojlístků je na obrázku k irskému dni v Cinema City?
Odpovědi pište na souteze@protisedi.cz do 16.3. do 17 hodin.
První 3 správné odpovědi vyhrají 2 volné vstupy na Ovečku Shaun ve filmu na 17. 3. 2015.
 
 
-
Zasláním e-mailu souhlasíte se zasíláním našeho newsletteru a potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Dále uděluji souhlas se zasíláním newsletteru www.protisedi.cz e-mailem. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat. 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.