Share |

Vyhrajte vstupy na Brookes Brothers!

Všechny dnb headz čeká masivní line up na začátek sezóny! Do Prahy se vrací nejznámější drum&bassová bratrská dvojice Phil a Dan Brookesovi a tentokrát s sebou vezou i nedávno vydané album Orange Lane. Na ROXY ale nebudou sami! K sobě si pozvali i speciální hosty Danny Byrda a Fourward. Tyto tři projekty si vezmou na starosti celý večer 26.1. a je jasné, že nás čeká nekončící párty a drum&bass od a do z.
Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY >>> http://bit.ly/myroxyapp

Snad každý zná britskou producentskou dvojici, která míchá funky, soul, ale i disco s příjemnými drum&bassovými linkami. Nekompromisní dance-floorové trháky jako Tear You Down nebo Last Night z alba The Brookes Brothers z roku 2008 byly jen začátkem jejich kariéry, o čemž svědčí i spolupráce s Dannym Byrdem pod Hospitalem (Get On It a Gold Rush) nebo remixy pro Nero (Must Be The Feeling) a Chase and Status (Let Me Go).
Od roku 2013 přešli od Breakbeat Kaos na label Viper Recordings, kde nyní vyšla i jejich nejnovější deska Orange Line (Flashing LightsMoving On), ve které se opět vydávají do multižánrových vod. Do pražské ROXY přivezou společně s ní ale i prvotřídní hosty.
 
Prvním z nich je britský producent Danny Byrd, se kterým je pojí nejen častá spolupráce (a to i na poslední desce), ale i právě jejich různorodost v pojetí dnb. Danny ve své tvorbě zabrousí třeba i do R&B, UK garage nebo houseu. Dalším jménem na line upu večera bude rakouský projekt Fourward, který zastane bezesporu drsnější složku večera. Tato trojitá kombinace značí jediné - 26.1. zažije ROXY neskutečně nadupanou párty, během které vezmou všechny na cestu napříč všemi zákoutími drum&bassu - od melodičtějších a jemnějších poloh až po ty opravdu tvrdé.
/fb událost/
 
Jak vyhrát 2 vstupy? 
Zodpovězte správně soutěžní otázku a buďte první, kdo nám napíše správnou odpověď na souteze@protisedi.cz   s předmětem SOUTĚŽ BB. Uveďte celé jméno. Soutěž končí 13.1. 2018 v 13 hodin.
Soutěžní otázka: Ze kterého města pochzejí Brookes Brothers?

 
Soutěž končí 22.12. 2017 ve 13 hodin. Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 
Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.