Share |

Vyhrajte vouchery do solárka

foto H&H

Soutěž o 4 vouchery, každý v hodnotě 1000,- Kč do solárního studia H&H www.solarium-studio.cz
 
 
Otázky:
A. Které z těchto solárních studií ze skupiny H&H bylo v Praze jako první?

  1. Koněvova 137, Praha 3
  2. Nám. Míru 5, Praha 2
  3. Sokolovská 153, Praha 8
  4. OC Galerie Butovice, Radlická 117, Praha 5

 
B. Jaké záření je v soláriu a proč je zdravější než sluneční?
1. UVA A UVB - kombinace těchto záření působí lépe na pokožku
2. UVB – solária nemají sluneční UVA záření a proto jsou považována za zdravější alternativu opalování
 
 
C. Kolik solárií má studio na Palmovce?

  1. Tři horizontálních a jedno vertikální 
  2. Tři horizontálních a dvě vertikální 
  3. Dvě horizontální a jedno vertikální 

 

 
 
Podzimní deprese, časté nachlazení, všude kolem šeď a slunce jen sporadicky prosvitne skrz zamračenou oblohu. To je častý obraz podzimu ve městě. Během této doby se snižuje sluneční intenzita a naše tělo začne trpět nedostatkem vitamínu D, který je tvořen v kůži slunečními paprsky.

Vitamín D3 je důležitý hormon pro dobrou stavbu kostí a proti osteoporoze. Působením vitaminu D3 bude kalcium v kostech uloženo. Tento sluneční hormon si ale připisuje další pozitivní vlastnost. V zimním období pomáhá v boji proti chřipce a nachlazení Stimuluje imunitní systém, zvyšuje tělesnou výkonnost, mírní deprese a působí pozitivně na srdce a krevní oběh. Přes kůži nejsme spokojeni s okolním světem jen fyzicky, ale i smyslově. Při dobré náladě pociťujeme doslova příjemný pocit na naší pokožce. Atraktivní snědá kůže zesiluje image a sebejistotu. Je jedno jestli v zaměstnání nebo ve volném čase.

Tělo získává přirozeným způsobem 90% Vitaminu D z UV záření, zbytek doplňuje ze stravy. V zimním období při nedostatku slunečního záření je ideální pro získání a udržení optimální hladiny VITAMINU D solárium. Bezpečným opalováním bez spálení kůže získáte nejen potřebný vitamin D, ale i nádherné opálení a načerpáte pozitivní energii.
 
Pokud se chystáte na exotickou dovolenou a nechcete se hned po příjezdu spálit, je nejvyšší čas začít chodit na solárko. Dermatologové přímo doporučují u citlivé pleti absolvovat několik kúr v soláriu, kde se pokožka připraví na sluneční záření a nehrozí zarudnutí.
Zde je najdete rozhovor s dermatologem Prof. MUDr. Stanislavem Pavlem o opalování v soláriu: http://www.youtube.com/watch?v=jU0hpL5buiQ
 
Pokud se chystáte na vánoční dovolenou v exotice a nechcete se hned po příjezdu spálit, je nejvyšší čas začít chodit na solárko. Dermatologové přímo doporučují u citlivé pleti absolvovat několik kúr v soláriu . Pokožka se připraví a nehrozí zarudnutí. Pokud se opalujeme na sluníčku, jsme vystavovány UVB a UVA paprskům. Naproti tomu solárium má pouze UVB záření, proto jsou považována za zdravější alternativu při získávání bronzového odstínu pleti. Mimo to nás výborně připraví na silné sluneční paprsky, se kterými si kůže lépe poradí.
Dodnes není dokázané, že by solária způsobovala kožní melanomy. Každý z nás by měl dbát na doporučení obsluhy v soláriu, případně lékaře. Když budeme používat vhodné přípravky a chodit na přiměřenou dobu, je naše opálení téměř bez rizika. Nešetřete peníze a nakupte si kvalitní kosmetiku určenou pro solária. Mnoho spokojených zákazníků se v soláriu zbavilo nepříjemné vyrážky na obličeji a získali svěží vzhled.
 
Naše solární studia najdete na těchto adresách a webových stránkách:
 
Nám. Míru 5, Praha 2 / Koněvova 137, Praha 3 / Sokolovská 153, Praha 8 /
OC Galerie Butovice, Radlická 117, Praha 5 www.solarium-studio.cz
 
Ceny získají první 4 autoři správných odpovědí.
 
Odpovědi zasílejte na email souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ SOLARKO 2014 nejpozději do 28.11. 2014 do 15.00. 
 

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat. Na mou adresu může správce příležitostně zaslat e-mailový zpravodaj s novinkami, ten vždy umožňuje i odhlášení.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.