Share |

Vyhrajte volné vstupy na Sváteční Pop

Koncert s vizuálními kreacemi na temném pozadí.
Sváteční Pop je kapela, která vznikla propojením hyperaktivních výtvarníků a hudebníků Petra Nikla, Milana Caise, Ondřeje Smeykala a Jiřiho Hradila, kteří našli společnou performanční řeč, na hranici poetiky kabaretu, ambientu, soliterního pisničkářství a úderné tancovačky. To vše v hávu ryzí audiovizuální improvizace. Čeští Residents s identitou“ čerpají z bohaté zkušenosti svých četných hudebních a výtvarných projektů a v tomto společném cedí to nejlepší.

Na scénické podobě Svátečního Popu se podílí všichni zúčastnění stejným dílem, všemi možnými hudebními i vizuálními prostředky, které se zrovna hodí. „Používáme projekce a zvukově vizuální objekty a kumulujeme náš vzájemný potenciál i rozdílné hudební zkušenosti“, říká Petr Nikl.
 
Vystoupení Svátečního Popu jsou vždy událostí, díky nevelkému počtu vystoupení přímo sváteční. Máme pro vás 2 vstupy na 12.2., kdy je nejbližší z nich (další ke 13.2. a pak dloouho nic).
 
Více o akci zde.
 
Jak vyhrát: Zodpovězte správně soutěžní otázku:
 
Kterou uměleckou školu vystudovali všichni zúčasznění?
Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  s předmětem SOUTEZ POP, uveďte své celé jméno. První správná odpověď vyhrává 2 volné vstupy, soutěž končí 31.1.2017 ve 13 hodin. 

 
Výherce budeme kontaktovat mailem.
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.