Share |

Vyhrajte přípravek pro krásné vlasy a nehty Eladen

foto GS

Máme pro vás něco, co může pomoci vašim vlasům, nehtům a pleti.
GS Eladen je doplněk stravy - jde o speciální přípravek, který je určen pro řešní problémů s vlasy a nehty. Má zpevňovat jejich strukturu, podporovat růst vlasů a dodávat jim lesk, dodávat svěžest pokožce a pevnost nehtům.
Kapsle Eladenu obsahují aminokyseliny s obsahem síry – cystein a methionin, dále vitamíny skupiny A, B a E, biotin, extrakt z přesličky, zinek, měď a další stopové prvky.
 
Eladen jsme dostali i na redakční test a poté, co ho budeme nějakou dobu užívat, se s vámi podělíme o naše dojmy!
SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Jak se nazývá bílkovina, kterou jsou tvořeny vlasy a nehty?
Správné odpovědi posílejte do středy 30.11. do 18:00 hodin na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ GS ELADEN, vyhrávají první 3 správné odpovědi.
 
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.