Share |

Vyhrajte přípravek Multi-9 Detox

Máme pro vás další lákavou soutěž - tentokrát o doplněk stravy Multi-9 Detox.

 

Co o Multi-9 Detoxu říká výrobce?

Multi-9 Detox je nový, 100% přírodní doplněk stravy pro extra silnou detoxikaci organismu, vyvinutý s experty v tomto oboru. Obsahuje 9 pečlivě vybraných bylin ve vysoké koncentraci, které navzájem posilují své detoxikační a antioxidační vlastnosti. Toto složení tak úspěšně zbavuje tělo toxinů, se kterými se všichni setkáváme na každém kroku.

 

A jaké je jeho složení a předpokládané účinky?

OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ – SILIBUM MARIANUM
Bylina vykazuje značnou ochrannou funkci jaterní tkáně (aktivní látky se vážou na membrány hepatocytů a brání tak průniku toxinů). Chrání tím jaterní tkáň před cirhózou a nekrózou. Je relativně silným antioxidantem. Zvyšuje vylučování žluči do střev. Ostropestřec je doporučován při poruchách trávení, připoškození jaterní tkáně toxickými látkami, jako podpůrná terapie chronických jaterních onemocnění a při jaterní cirhóze. Vhodný při žlučníkových kamenech a žlučníkových kolikách. Vhodný k celkové detoxikaci těla. Účinný je rovněž při nechutenství a ke zlepšení výkonnosti.
ŠIŠÁK BAJKALSKÝ – SCUTELARIA BAICALENSIS
V přírodní medicíně se používá více než 2000 let. Užívanou částí je zejména kořen a listy. Vysoký obsah flavonoidů (bajkalin, vogonin, skutellarin) regeneruje jaterní parenchym, působí protizánětlivě a tlumí průjmy.  Stimuluje imunitní činnost. Aktivní látky šišáku napomáhají řešit problémy nervové soustavy. Pomáhá navodit klidný a plnohodnotný spánek. Šišák je vhodné používat při stresu, hysterii, úzkosti, depresích a nervovém vypětí. Celá řada klinických testů prokázala schopnost hojit a regenerovat kloubní chrupavkuSnižuje krevní tlak při hypertenzi. Napomáhá při celkové detoxikaci těla. Používá se také při vysokých horečkách, kašli, zvracení a silné menstruaci. Zevně se používá při popáleninách a kožních vyrážkách.
KLANOPRAŠKA ČÍNSKÁ – SCHIZANDRA CHINENSIS
Patří do skupiny adaptogenů a rostlin s celkovou modulační činností. Schizandra se s úspěchem využívá i proti únavě, a to i proti chronickému únavovému syndromu. V tradiční čínské medicíně je používána ke snížení krevního cukru.
MÁTA PEPRNÁ – MENTHA PIPERITA
Jedná se silný antioxidant, tonikum. Vnitřně se máta používá zejména při poruchách trávení (nadýmání, pomalé trávení, říhání, plynatost, líná střeva).
ARTYČOK ZELENINOVÝ – CYNARA SCOLYMUS
Má blahodárný účinek na játra a ledviny. Stimuluje uvolňování žluči a chrání a obnovuje jaterní buňky. Má výrazný močopudný účinek. Doporučuje se rovněž k úpravě hladiny cholesterolu. Artyčok je jakýmsi mladším bratrem ostropestřce.
BENEDIKT LÉKAŘSKÝ – CNICUS BENEDICTUS
Benediktu jsou připisovány mnohé léčivé účinky (latinské benedictus znamená požehnaný), zejména protibakteriální a protinádorové. Užívá se při onemocněních žlučníku a jater.
SMETANKA LÉKAŘSKÁ – TARAXACUM OFFICINALE
Poměrně rozšířená léčivka, které však bylo prozatím věnováno poměrně málo pozornosti. Významná je schopnost podpořit tvorbu a sekreci žluči. Usnadňuje i uvolňování žlučových kamenů.
LÉKOŘICE LYSÁ – GLYCYRRHIZA GLABRA
Díky vysokému obsahu flavonoidů velmi aktivně chrání jaterní buňky a brání působení volných radikálů. Kořen je používán při zažívacích obtížích (nadýmání, pomalé trávení, říhání, plynatost).
MEDUŇKA LÉKAŘSKÁ – MELISSA OFFICINALIS
Je používána zejména pro své protikřečové účinky při zažívacích obtížích.
 

 

Více informací na www.multidetox.com

 

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Do které čeledi patří ostropestřec mariánský?

Správné odpovědi posílejte na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ DETOX, vyhrává prvních 5 správných odpovědí.
 
 

 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.