Share |

Vyhrajte notýsek protišedi.cz!

Máme pro vás soutěž o šikovné notýsky s logem Protišedi.
Jednoduché papírové zápisníčky jsou tečkované a zepředu mají naše logo.
Design a výrobu zajistila malá česká firma papelote.
Jak je vyhrát?
1) Staňte se odběrateli našeho e-mailového zpravodaje. 1-2x měsíčně vám přijde výběr novinek, článků, rozhovorů a soutěží webu www.protisedi.cz.
Přihlášení k odběru ZDE: http://eepurl.com/PcVbj
 
2) Zodpovězte správně soutěžní otázku. Mail, ze kterého pošlete odpověď, musí být ten samý, který je přihlášený k odběru zpravodaje. Pokud už odběrateli jste, krok 1 přeskočte:) Uveďte jméno a adresu, kam notýsek zaslat!
 
 
Soutěžní otázka:
 
Doplňte pranostiku: NA MOKRÝ DUBEN - ?
 
Pište na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ NOTYSKY ZPRAVODAJ. Soutěž končí 14.4. 2017.
Vyhrávají první 3 správné odpovědi, každý z autorů těchto prvních 3 správných odpovědí obdrží 1 notýsek.
Výherce budeme kontaktovat mailem.
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat
 

Nevyhráli jste? Notýsky seženete v obchodě H Design v Lidické ulici u Anděla (Praha 5), nebo v jejich e-shopu. Stojí 35 korun. Pokud jich chcete víc, pošlete nám objednávku na obchod@protisedi.cz, nabídneme vám speciální cenu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.