Share |

Vyhrajte lístky na upíry do Brna, Hradce a Prahy

Sama nocí tmou

Čtvrtý ročník Festivalu íránských filmů 7. ledna zahájil celovečerní debut íránsko-americké režisérky, scenáristky, producentky a herečky Any Lily Amírpúr Sama nocí tmou, který má za sebou úspěšnou premiéru na filmovém festivalu Sundance.
Následující den, 8. ledna, „íránský upíří spaghetti western“ vstoupil do tuzemských kin v distribuci Aerofilms.
A my pro vás máme lístky. Dva do Prahy, dva do Brna a dva do Hradce Králové, protože nejsme žádní pragocentristi.
Jak je vyhrát?
Napište, v jakém jazyce film je (samozřejmě že má české titulky, ale původně je v - - - ?).
Pozor, do předmětu mailu napište, do jakého města chcee lístky, takže předmět bude buď SOUTEZ UPIR PRAHA, nebo SOUTEZ UPIR BRNO, nebo SOUTEZ UPIR HRADEC.
Autoři první správné odpovědi dostanou vždy 2 volné vstupy na film do daného města (Brno, kino Scala, pátek 16. 1. 18:00 a Hradec Králové, čtvrtek 15. 1. 17:30, Praha: 15. 1. 20:30 Bio Oko).
 
Odpovědi zasílejte na email souteze@protisedi.cz s předmětem do 11.1. tohoto roku do 11:11 hodin.

 
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 
 
Po Zkaženém městě, domově pasáků, dealerů a prostitutek, se po nocích toulá mladá osamělá upírka a podle vlastních měřítek nastoluje pořádek. Až nečekané setkání s Perským Jamesem Deanem vytrhne Dívku z její osamělé a smutné rutiny. Mladý muž je totiž snad posledním obyvatelem tohoto města, který si uvědomuje rozdíl mezi dobrem a zlem. Vizuálně výrazný celovečerní debut íránské režisérky Any Lily Amirpour vznikl v americké produkci a vyniká působivou ponurou atmosférou, svérázným humorem i promyšlenými odkazy na symboly západní popkultury. Mluví se o něm jako o prvním íránském upírském westernu a odráží režisérčinu zálibu v brakových žánrech. Výsledkem je chytrý a těžko zařaditelný žánrový mix, který nezapře inspiraci hororovými filmy, westernem, komiksem a íránskou novou vlnou


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.