Share |

Vyhrajte lístky na Mina Tanaku

foto Archa

Japonský tanečník Min Tanaka připravuje pro Divadlo Archa nové představení s osmi performerkami nazvané A Body (Tělo). Po dlouhé době opět spolupracuje s evropskými umělci, které si vybral během prosincového konkurzu. Nový projekt Tanaka věnuje autenticitě těla jako nástroje mezilidské komunikace. Premiérovou sérii uvede Archa 19., 22. a 23. června.
Přinášíme vám soutěž o volné vstupy.
 Jak je vyhrát?
Zodpovězte správně soutěžní otázku: 
Min Tanaka často účinkuje ve filmech. Získal díky tomu i cenu Japan Academy Prize.
Za který film to bylo?

Pište na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ TANAKA. Soutěž končí 6.6. 2017 ve 13 hodin.
 
Vyhrává první správná odpověď, výherce získá 2 volné vstupy na 19.6. na představení MIN TANAKA A SPOL.- A BODY. Půjde o kombinované vstupy do Archy a na výstavu Keiči Tahary do Veletržního paláce
Výherce budeme kontaktovat mailem.

 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.