Share |

Vyhrajte kulturní diáře

foto Kulturní diář

Nastal čas zapisovat si události na rok 2015. Pokud nechcete (zatím) přecházet na elektronické kalendáře, můžete u nás vyhrát Kulturní diář, kde jsou už zaznačeny četné akce.
 
O diáři:
Jedná se o jeho třetí vydání. Jak je již zvykem, dostane i Kulturní diář 2015 více tváří. Tentokrát bude na vybranou ze dvou barevných i stylových variant. Až doposud se diáře lišily pouze barevně – v roce 2013 bylo na výběr dokonce z deseti možných provedení v barvách webu kulturissimo.cz. V následujícím roce přišlo barevné zjednodušení a u tří žlutošedých verzí přibyly krásné designové lehce retro prvky. Rok 2015 samozřejmě nemůže zůstat beze změn a nové výtvarné zpracování se i letos velmi vydařilo. 
Výběr se sice co do počtu zužuje na dva typy Kulturního diáře, avšak jejich nápaditost kvantitu hravě přebije. Obálky již v roce 2014 napovídaly rozdělení na verze, které si vybíraly více muži, další řešení v sobě neslo spíše dívčí či dámský nádech. Třetí vydání Kulturního diáře pro rok 2015 bude mít jednu vážnější variantu, určenou spíše pro kulturní nadšence, druhý, hravější a barevnější typ, se pak bude hodit více pro kulturou zapálené dámy. Ani jedna z variant rozhodně neztratí na svěžesti a krásném výtvarném zpracování. Obě totiž budou zdobit kresby, jejichž autorkou je Štěpánka Bláhovcová z pape.labu – grafického studia papelote.
Formát kapesního kalendáře se osvědčil, a zůstává tedy bez podstatných změn i pro příští rok. Každému týdnu bude věnována jedna dvoustrana, u jednotlivých dnů a týdnů pak budou uvedeny plánované kulturní akce – divadelní premiéry, vernisáže výstav, festivaly, koncerty a další. S Kulturním diářem se ve světě opon, koncertních pódií, výstavních síní ani filmových pláten zkrátka nelze ztratit. Pro příští rok je obsah diáře opět o něco bohatší - podařilo se zařadit více než 230 akcí a k jeho tvorbě přispělo přes 60 kulturních pořadatelů a institucí.
 

PRAKTICKÉ INFORMACE:
Vydavatelé: kulturissimo.cz a papelote
Prodejní cena: 320 Kč vč. DPH
Náklad: 1100 ks
Rozměr: 11 x 15 cm
Uvedení do prodeje: 20. října 2014
Prodej: www.papelote.cz/e-shop
papelote obchod a dílna, Vojtěšská 9, 110 00 Praha 1
+ další distribuční místa po celé republice
 

 
Soutěžní otázka: V roe 2015 přijede do Čech DJ Shadow. Kdy tu vystoupí?
 
Ceny získají první 2 autoři správných odpovědí.
 
Odpovědi zasílejte na email souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ DIAR 2014 nejpozději do 27.11. 2014 do 15.00. 

 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat. Na mou adresu může správce příležitostně zaslat e-mailový zpravodaj s novinkami, ten vždy umožňuje i odhlášení.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.