Share |

Vyhrajte bednu maté limonády

Vyhrajte přepravku limonády od F. H. Prager
Zase zažijete Prahu jinak, tentokrát 16. září, a to hned na 64 lokalitách po celém městě. Tři lokality ale budou něčím speciální – bude se na nich podávat maté limonáda od F. H. Prager!
Jestli chcete této limči vyhrát nálož v podobě 24 lahviček v jedné přepravce, napište nám do neděle večer, jaké 3 lokality to jsou! Informaci se dozvíte buď na facebookových stránkách F. H. Prager nebo přímo v pražském terénu!
Soutěžní otázka: Na kterých třech lokalitách se bude 16. září podávat Pragerova limonáda originál v rámci festivalu Zažít město jinak?
Pište na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ PRAGER. Soutěž končí 17.9.2017 ve 23:59 hodin. Vyhrává jedna první správná odpověď (1 výherce získá 24 lahví Maté limonády od F. H. Prager v objemu 0,3 l).  Uveďte celé jméno a adresu!
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.