Share |

Vyhrajte 2x2 lístky na Electronic Beats!

13. března 2015 od 20 hodin proběhne v prostorách divadla Archa v Praze již desátý ročník festivalu Electronic Beats. Jubilejní vydání představí losangeleskou dívčí čtveřici Warpaint, francouzsko-kubánské sestry Ibeyi, německé krautrockery Von Spar a izraelskou raperku a zpěvačku Adi Ulmansky
Máme pro vás 2x2 lístky! jak je vyhrát? odpovězte správně na otázku JAK SE JMENUJÍ ČLENOVÉ NEBO ČLENKY  Ibeyi?
 

Odpovědi pište na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ EB. Uveďte své celé jméno. První 2 autoři správné odpovědi získají po 2 vstupech na akci.
Soutěž končí 6.3. v 16:30.
 
 
 
 
Zasláním e-mailu souhlasíte se zasíláním našeho newsletteru a potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Dále uděluji souhlas se zasíláním newsletteru www.protisedi.cz e-mailem. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat. 

 

 
 

  • Line-up: Warpaint, Ibeyi, Von Spar, Adi Ulmansky
  • Jubilejní 10. ročník festivalu Electronic Beats v ČR proběhne 13. března 2015 od 20 hodin v divadle Archa
  • Předprodej vstupenek v ceně 380 Kč na ntry.at a Ticketpro a na pokladně divadla Archa
jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.