Share |

Vybroušená novinka GANT Diamond G

Gant ještě sofistikovanější, než ho znáte
foto Gant

Značka Gant je v našich zemích dobře známá. Její nadčasová elegance bezpečně zajistí, že i ve vybrané společnosti budete působit elegantně a nebudete v rozpacích, zda jste dost dobře oblečení. Můžete si vybrat jak ze sportovnějších kousků, jako jsou skvěle zpracované mikiny, kalhoty a trika, tak z formálnějších, ale ne upjatých šatů, bund a košil.
 
/PODÍVEJTE SE NA VELKOU FOTOGALERII NA NAŠEM FB/
 
I přesto, že se Gant zaměřuje na nadčasové oblečení, značka se vyvíjí a reaguje na potřeby dnešní uspěchané doby. Máme pro vás aktuality, které vás možná dosti potěší.
 
Tím, co u Gantu teď hodně frčí, je kolekce Diamond G. Jedná se o zbrusu novou kolekci v duchu business chic. Hlavní inspirací je moderní život a základním kamenem jsou košile, a to košile na nejvyšší úrovni. Při bližším zkoumání objevíte jiné logo než jsme byli u klasického GANTu zvyklí – G v obrysu diamantu -odkazující k počátkůmznačky, zaručuje dotaženou, prověřenou střihovou dokonalost.
 
Řada Diamond G to nepřehání se vzory a s posledními módními výstřelky. je tu pro ty, kdo chtějí klasičtější barevné kombinace, jednoduché potisky, anebo oblečení úplně bez vzoru v tlumených barvách. V Diamond G můžete vyrazit na obchodní cestu do Londýna i na prohlídku veletrhu moderního umění, můžete v ní jít za roh na kávu s přáteli a pak do kina i na nejobyčejnější pochůzky všedního dne - ten vám osladí zjištění, že jste oblečeni skvěle, šik a přitom pohodlně. Diamond G na jaro/léto, to je černá, bílá, navy, denim, klasické melírované úplety a střihy, které vám budou sympatické svou vychytaností a těmi nejkvalitnějšími materiály Pro muže jsou v aktuální kolekci hodně povedená polo trika s proužky, hnědé boty odrážející módu sneakers, které si ale stále drží punc elegance,a nezapomíná se ani na tašky, když si potřebujete rychle a efektivně sbalit na kratší pracovní cestu. Dámská kolekce přináší dotažené košilové šaty, sukně s kapsami a netradičním potiskem a lichotivé střihy kalhot na jednání i na víkend. Vše se dá krásně vzájemně kombinovat a obout můžete lodičky, nebo tenisky.
 
Ve vybroušených kouscích Diamond G se budete cítit miliónově. Díky své nadčasovosti vám vydrží spoustu sezon. A kdo by nechtěl mít ve své skříni alespoň jeden kousek, na který je pyšný. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.