Share |

Vyberte nejlepší restauraci v České republice a Nejezte blbě!

restaurace Na Kopci - 6 minipředkrmů podle šefkuchaře
foto: Martin Siebert

Jak poznat, kde to stojí za to a kam raději nevkročit? Připravuje se již XVIII. vydání publikace o nejlepších a nejzajímavějších restauracích v ČR.Každý, kdo se chce podělit o své kulinářské zážitky, může osobně ovlivnit svým nezávislým hlasem kvalitu naší gastronomie. Vyhlášení TOP 10 podniků proběhne na konci listopadu za účasti 10 nejlepších šéfkuchařů. Chtěli byste se tohoto slavnostního večera zúčastnit? Stačí se zdarma zaregistrovat na www.grandrestaurant.cza zaslat do 15. září 2013 známky vašim oblíbeným restauracím. Deset z vás, kteří budou mít štěstí, ochutná menu na největší gurmánské party v zemi! V minulém roce se absolutním vítězem stal brněnský podnik  Koishi Fish & Sushi a stříbrnou příčku obsadil Radisson Blu hotel, Alcron.

„Filosofie - Nejezte blbě! - zastřešuje a ovlivňuje všechny naše projekty - Prague Food Festival, Grand Restaurant Festival a samozřejmě Maurerův výběr Grand Restaurant. Hlavním posláním této celostátní ankety je objektivně hodnotit restaurace v České republice, přinášet ověřené informace, zaručené tipy a zvedat úroveň české gastronomie. Nezávislý průvodce Grand Restaurantje vytvořen na základě objektivních názorů od dobrovolných hodnotitelů, kteří tajně a za svoje peníze celoročně navštěvují a známkují jednotlivé podniky. Hodnotitelem se může stát opravdu každý. Nejedná se o uzavřenou skupinku komisařů, jako má francouzský MichelinGuide. Líbilo se vám či vás někde naštvali? Není nic jednoduššího než nám dát o tom vědět přes náš web či pomocí mobilních aplikaci,“ vysvětluje zakladatel ankety Pavel Maurer.

V minulém roce 849 hodnotitelů oznámkovalo 837 restaurací v ČR. Hodnotit můžete na www.grandrestaurant.czdo 15.9. 2013. Stačí se zaregistrovat, posílat známky, psát komentáře a sdílet zážitky s ostatními gastronauty, kteří „Nechtějí jíst blbě!“. Grand Restaurant je také v chytrých telefonech, více informací na www.grandrestaurant.cz/aplikace.

Výsledné známky u restaurací jsou statistickým průměrem všech platných hodnocení. Hodnotí se 1 –5 (jako ve škole) jídlo, obsluha, interiér. Hlasovat je možné do 15.9. 2013.Na konci listopadu budou slavnostně vyhlášeny výsledky.„Často se mě lidé ptají, jak se mohou stát hodnotiteli ankety GR. A přitom je to tak jednoduché. Navštívíte nějakou restauraci například v Olomouci, vyhledáte si ji na našem webu nebo v mobilu, oznámkujete ji, případně k ní napíšete váš komentář. Každý rok máme velký zájem o slavnostní ceremoniál. Na tuto prestižní akci zveme vybrané hodnotitele, aby se mohli setkat a ochutnat umění těch nejlepších! Proto neváhejte a ovlivňujte s námi českou gastronomii. Možná se zrovna vy zúčastníte tohoto unikátního večera,“ uzavírá Pavel Maurer.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.