Share |

Vršovické divadlo zahajuje sezónu zbrusu novým festivalem Open MANA

foto: pořadatel akce

Vršovické divadlo zahajuje novou sezónu zbrusu novým festivalem Open MANA pod vedením spolku Jedl z.s., (vyústění dlouholeté spolupráce českých umělců Jana Nebeského, Davida Prachaře a Lucie Trmíkové), který bude od října tvořit základní dramaturgickou linii divadla.

Ve třech dnech proběhnou tři divadelní představení: Miluji tě jak po smrti, Reynek / Slova a obrazy z Petrkova a Dvojí domov / z Čepa, Inscenace režíroval Jan Nebeský, hrají: David Prachař, Ondřej Pavelka, Lucie Trmíková, Miloslav König a hudebníci Emil Viklický, Martin Dohnal, Miroslav Hloucal a Jan Šikl.

Součástí festivalu OPEN MANA bude výstava z díla výtvarníka Igora Korpaczewského, který se také podílí výtvarně jako performer na představení Dvojí domov/z Čepa. Dalšími doprovodnými akcemi budou projekce fotografií Bohdana Holomíčka a kabaretní výstupy na ulici před divadlem.

PROGRAM:

úterý ​3.10.

17.30 BUSKING MANA – prostor na ulici před divadlem

18.00 Vernisáž obrazů Igora Korpaczewského vzniklých v průběhu repríz inscenace Dvojí domov – foyer divadla

18.00 projekce fotografií Bohdana Holomíčka

19.30 představení Miluji Tě jak po smrti

​středa ​4.10​.​

19.30 představení Reynek/ Slova a obrazy z Petrkova

21.00 projekce fotografií Bohdana Holomíčka
 

​čtvrtek ​5.10.

19.30 představení Dvojí domov / z Čepa

21.00 projekce fotografií Bohdana Holomíčka

Nevíte, pro jaké představení se v rámci festivalu OpenMANA nejlépe rozhodnout? Ulehčíme vám to, zakuste novou dramaturgii komplet! 2+1 VSTUPENKA ZDARMA!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.