Share |

VR/NOBODY: Downtempo vibe party s Akvamenem a Jäger Vibes Orchestra

foto: pořadatel akce

Audiovizuální show se uskuteční ve čtvrtek 20. listopadu 2014 v pražském klubu Roxy. Na svědomí ji má projekt VR/NOBODY. Pokud čekáte, že půjde o akci běžného typu, jste na omylu. Jedná se o downtempo vibe party s řadou zajímavých hostů. Mimo jiné se představí také polské duo FLIRTINI. Ti účinkují na festivalech a v klubech po celém Polsku, kde jsou populární a do srdce se dostanou i vám.
 
Jejich deska "Heartbreakes&Promises" je sbírkou instrumentálních milostných příběhů a situací, o které se ve spolupráci s duem Flirtini zasloužila řada nejzajímavějších postav polského beat makingu. Dále vystoupí například Akvamen & Jäger Vibes Orchestraa další. Vzhledem k originálnosti show zažijete nebývalý zážitek. O vizuální stránku akce se postarají jedni z nejlepších v Česku - studio Lunchmeat.
 
VR/NOBODY je svěží alternativní projekt z Prahy, v němž se doplňuje zpěv Václava Roučka s melancholiíve zvuku od producenta Nobody Listen. Temnost, odstranění umělosti a minimalismus jsou slova, která nejlépe popisují tento projekt. V prvních singlech “If you stay” a “Gone” projevili svou schopnost držet s dobou, jak po hudební stránce, tak i po té vizuální. Video vizuály se s hudbou dokonale doplňují. Posledním singlem tohoto uskupení je skladba “Dance the sadness out”.
 
Oběma umělcům je vlastní intimní přístup k hudbě a její tvorbě. Nemusí vždy jít o umělou studiovou práci, ale hlavně o expresivní zachycení okamžiku. Jsou prvními zástupci downtempo R&B v ČR. Jejich live show je kombinací živé produkce, do níž oba členové přidávají nečekané prvky DJingu, zpěvu, loopingu atd. V tuto chvíli pracují na svém debutovém albu.
 
Nalaďte se na vlnu VR/NOBODY a ve čtvrtek 20. listopadu vyražte do pražského klubu Roxy!
 
Facebook event. / www.bookinagency.cz/vr-nobody
 
SLASHLOVE </3
Kdy: 20. listopadu 2014, 20:00
Kde: Klub Roxy, Dlouhá 33, 110 00, Praha 1
Vstupné: 100 Kč
Kdo vystoupí: VR/NOBODY, Flirtiny (PL), Akvamen & Jäger Vibes Orchestra, DJ Robot


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.