Share |

Vogue Česká republika a Slovensko má novou šéfredaktorku Andreu Běhounkovou

Časopis Vogue Česká republika a Slovensko dnes oznámil, že post šéfredaktorky bude zastávat Andrea Běhounková. Uvedení České a slovenské edice časopisu Vogue v tištěné i online podobě se dočkáme v srpnu 2018 a proběhne ve spolupráci s vydavatelstvím V24 Media.
 
Andrea Běhounková je renomovanou osobností české mediální scény. V posledních osmi letech vedla časopis Elle Česká republika. Svou pozoruhodnou kariéru zahájila již v 21 letech v redakci celorepublikových novin Český deník. V dalších médiích pak získala zkušenosti s prací v televizi, zpravodajství či ve vydavatelství. Následně se Andrea začala věnovat vydávání titulů z oblasti ženské módy a lifestylu.

Andrea během této doby zastávala post zástupkyně šéfredaktora časopisu Style a poté se stala šéfredaktorkou časopisu Žena a život. Ten úspěšně provedla náročným obdobím, kdy byl znovu uváděn na trh. Pod její taktovkou byl titul dokonce dvakrát oceněn Unií vydavatelů jako Časopis roku. V roce 2010 se pak Andrea stala šéfredaktorkou české edice časopisu Elle. Pod jejím vedením byl na trh uveden Elle Man a stála také za redesignem Elle Decoration. 
 
„O tom, jestli je český a slovenský trh zralý pro legendární časopis Vogue, se spekulovalo už léta. S drby kdo, kdy a jak ho bude vydávat, rostl i hlad ze strany potenciálních inzertních klientů, ale i čtenářů. V historii naší země se velké události vždy rodily v letech s číslem osm v letopočtu. Věřím, že není náhodou, že Vogue do České a Slovenské republiky přichází v roce 2018, kdy slavíme sté výročí založení naší republiky. Luxusnější dárek jsme nemohli dostat,“ uvedla šéfredaktorka Vogue Česká republika a Slovensko Andrea Běhounková.
 
Andrea tedy bude tou, kdo do Čech a na Slovensko uvede nejnovější platformu Vogue. Je to pro ni ideální příležitost zužitkovat své znalosti českého a slovenského módního trhu. Vogue Česká republika a Slovensko bude pod jejím vedením vycházet z DNA slavného časopisu, a zároveň čtenářům umožní digitální přístup k nejčerstvějším informacím.
 
Po vstupu do české a slovenské edice Vogue čeká Andreu řada výzev, na úvod především sestavení vysoce kvalitního týmu módních expertů. Ten bude složen jak ze zkušených novinářů a autorů, tak i nových talentů z řad studentů. Další členy týmu bude časopis Vogue Česká republika a Slovensko postupně představovat během následujících několika měsíců.
 
Vogue Česká republika & Slovensko je dvacáté čtvrté vydání časopisu ve světě. Vogue je vydáván ve Spojených státech, Británii, Francii, Itálii, Německu, Španělsku, Rusku, Japonsku, Číně, na Tchaj-wanu, v Mexiku a Latinské Americe, na Středním východě, v Koreji, Brazílii, Austrálii, Portugalsku, Indii, Turecku, Thajsku, Polsku, Nizozemsku a na Ukrajině.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.