Share |

Vlasy na ples i do klubu od Toni & Guy

Zima je obdobím okázalých plesů, klubových vystoupení a nejrůznějších večírků. Na vaše vlasy a jejich perfektní styling je v tento čas kladen velký důraz, díky čemuž máte prostor si se svými kadeřemi pořádně vyhrát. Vyzkoušejte produkty řady Creative od značky Toni&Guy, které vám pomohou s vytvořením originálních účesů, a buďte nepřehlédnutelná.

 
Stylingový vosk ve spreji – High definition spray wax
 
Stylingový vosk ve spreji od Toni&Guy dodá texturu účesu jakékoliv délky. Je vhodný pro kreativní styling krátkých nebo zvýraznění dlouhých vlasů. Dodává tvar a texturu vrstvám vlasů i krátkým účesům, s flexibilní a kontrolovatelnou fixací. Nanáší se na vlhké, ale i suché vlasy, a tak ho stačí přibalit do kabelky a mít svůj styling celou noc pod kontrolou.
 
Nezávazná doporučená spotřebitelská cena je: 289 Kč

Extra tužící lak na vlasy - Extreme style creation hairspray
Extrémně tužící lak na vlasy podrží a udrží účes na uzdě za každé situace. Tento dlouhotrvající, dramatický a tužící lak zajistí, že vaše vlasy zůstanou přesně tak, jak chcete. Extreme styl creation hairspray od Toni&Guy byl stvořen k tomu, aby držel kštici pod kontrolou i v extrémních situacích. Takže až budete příště ve víru tance, klidně se rozvášněte a předveďte ostatním, že váš účes to vydrží, protože on vydrží.
Nezávazná doporučená spotřebitelská cena je: 289 Kč

Extra tužící gel – Stick it up gum
Stick it up gum je extrémně tužící gel popírající zákony gravitace. Představuje perfektního parťáka pro dotvoření účesu na krátkých a sestříhaných vlasech! Dokonalá fixace a lesk pro váš účes, to je Stick it up gum od Toni&Guy.
Nezávazná doporučená spotřebitelská cena je 289 Kč.

Creative suchý šampon
 
Suchý šampon TONI&GUY z řady Creative má hned dvojí využití. Nejen že zbaví vlasy mastnoty a dodá jim tak matný vzhled, ale také jim nadzvedne kořínky a dodá požadovaný objem. Zároveň ho můžete použít i pro docílení divokého looku při tupírování.  Buďte hvězdou i při nedostatku času.
 
Nezávazná doporučená spotřebitelská cena je 319 Kč.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.