Share |

Victoria Beckham navrhla oblečení pro levný řetězec, zahltilo jí to web

Victoria Beckham dokáže překvapit. Kdo by exčlence holčičí skupiny prorokoval, že bude někdy uznávána jako skutečná módní návrhářka, ne jen známý obličej nalepený na čemsi? A dnes je skutečně brána vážně i kolegy, kteří módní design studovali, o veřejnosti nemluvě.
 
Už léta navrhuje oblečení a doplňky ve vyšší cenové kategorii. Letos poprvé se pustila do spolupráce s levným řetězcem, což je v módním světě úspěšný model, kterým si zvyšuje kredit zejména H&M. Victoria spolupracuje ale s americkým řetězcem Target. Dnes (9.4.17) jde do prodeje její kolekce, která k velkému údivu všech obsahuje i velké velikosti. Victorii proslavila ultraštíhlá postava a tlustí lidé si u ní mohli doteď pořídit leda kabelku, ale věci pro Target se prodávají i v "plus size," což může být skvělé rozhodnutí. Pravděpodobně vzbudí mezi "tukofoby" trochu nenávisti podobně, jako třeba velká kolekce od Nike, ale obchodně to může být zásadní úspěch - a tlusté lidi potěší, že si můžou pořídit něco opravdového. 
 
Kromě USA je možnost koupit si její kolekci na webu - tedy zatím teoreticky, protože obrovský zájem v první den prodeje vyřadil stránky s eshopem z provozu a najdete tu jen informaci, že máte po čase stránku zkusit znovu načíst (po načtení se někdy ale nic nezobrazí, lidí je hrozně moc). Dobrá práce!
 
 
Sledujte cvrkot na www.victoriabeckham.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.