Share |

Velký svátek designu se vrací: Dyzajn Market Festival v Praze

foto: pořadatel akce

Více než 300 designérů a tvůrců se již tradičně (po dvacáté) sejde ve dnech 13. až  14. 9. na Piazettě Národního divadla v Praze, ale také na Střeleckém Ostrově. Nebude chybět bohatý doprovodný program, včetně open air koncertů skvělých kapel, divadel pro děti, dětského koutku, chill out zón a úžasného jídla a pití.
 
Design, kam se jen podíváte!
Ať už vyrazíte na Piazettu ND nebo přes most na Střelecký ostrov, všude vás čeká spousta zajímavých stánků s designovými kousky - od oblečení, přes šperky, módní či interiérové doplňky. Mezi největší hvězdy bude bezesporu patřit značka Kartoons, která z papírových kartonů vyrábí originální nábytek, česko-slovenská značka oblečení pro pány i dámy YAXI TAXI, nebo kožené brašny a kabelky Eggo.
 
Limit je nejvíc!
A nesmíme zapomenout také na speciální limitovanou kolekci Dyzajn market DYZAJN, kterou speciálně pro tuto příležitost vytvořilo 15 vybraných designérů. Půjde o skutečně originální lahůdky, které mají jen jednu nevýhodu… jsou limitované a dostanete jen tehdy a tam!
 
Dyzajn market a Festival!
Dyzajn market je samozřejmě hlavně o designu, dizajnu a tvorbě, ale pro svou velkou návštěvnost a úspěšnost se z Dyzajn marketu stane i Festival, tedy Dyzajn market Festival. Takže až vás přestane bavit kochaní, vybírání, zkoušení a nakupování, můžete zamířit k pódiím (na Piazzetě ND i na Střeleckém ostrově), kde během víkendu vystoupí několik známých kapel, písničkářů, dětská divadla a DJ. Těšit se můžete mimo jiné na Midi Lidi, Cirkus Ponorca nebo HiFi.
 
I o děti je postaráno!
Jestli na Dyzajn Market přijdete se svými ratolestmi, zaručujeme vám, že se tu nudit rozhodně nebudou. Je tu totiž pro ně připravený dětský koutek, s divadélky, výtvarnými, kreativními workshopy a dyzajnmarketovou bojovkou.
 
Více informací najdete na Facebooku či na webu dyzajnmarket.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.