Share |

Velká soutěž s filmem We Are Your Friends

We Are Your Friends je film o tom, jak (ne)snadné je prosadit se jako DJ, najít svůj styl - a vypořádat se s peripetiemi, které vás mohou při tom všem potkat.
Jsme partnery filmu a proto pro vás máme od jeho distributorů hromadu cen do velké soutěže!
Soutěžní otázka:
Kdo navrhoval kostýmy pro film We Are Your Friends?
Odpovědi posílejte do 3.9. na adresu souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTĚŽ WAYF.
Prvních 7 autorů správné odpovědi dostane kelímek a tričko s dekorem We Are Your Friends.
 
 
O FILMU
 
Společnosti Warner Bros. Pictures a StudioCanal uvádějí generační film „We Are Your Friends“. Titulní role v tomto režijním celovečerním debutu Maxe Josepha (reality show kanálu MTV „Catfish: Láska online“) ztvárnili Zac Efron („Sousedi“), Emily Ratajkowski (připravovaný „Vincentův svět“, „Zmizelá“) a Wes Bentley („Interstellar“, „Hunger Games“).
„We Are Your Friends“ je příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen.
Joseph film režíruje podle scénáře, který napsal společně s Meaghan Oppenheimer podle předlohy Richarda Silvermana. Producenty filmu jsou Tim Bevan, Eric Fellner a Liza Chasin, koproducenty jsou Silverman a Johanna Byer. Hudebním poradcem je Randall Poster („Vlk z Wall Street“, „Divergence“ a „Rezistence“, „Spring Breakers“).
Členy Josephova filmového štábu jsou hlavní kameraman Brett Pawlak („The Wannabe“, „Průšvihář“), vedoucí výpravy Maya Sigel („Stopky lásky“, „Gun Hill Road“), vedoucí střihu Terel Gibson („Phantom“, „D-Train“).
Film bude uveden v ČR 3.září 2015.
-
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.