Share |

Velká soutěž o lístky na jazzový koncert k zahájení programu Erasmus+

Přinášíme vám velkou soutěž. Vyhrajte lístky pro sebe a pro své blízké do ROXY na jazzový koncert Milana Svobody.
 
Koncert se uskuteční ke slavnostnímu zahájení nového programu Evropské unie Erasmus+ dne 18. března od 19 hod.
Erasmus+ je nový evropský program pro vzdělávání, odbornou přípravu, mládež a sport na období 2014–2020. Patří mezi komunitární programy, které mají za úkol zvyšovat konkurenceschopnost Evropy a podporovat zaměstnanost. Podporuje spolupráci ve vzdělávání v Evropě, získání studijních a praktických zahraničních zkušeností. Program je v České republice spravován Domem zahraniční spolupráce (DZS).
A kdo může program Erasmus+ využít? Všichni, kdo se aktivně účastní vzdělávání. Tedy žáci, studenti i učitelé ze všech stupňů a druhů škol, ale také nestudenti - ať už dobrovolníci, pracovníci s mládeží, pracovníci v oblasti vzdělávání dospělých, úředníci a odborníci ve vzdělávání, zástupci neziskových sportovních organizací a další.
Kde najdete podrobné informace o programu Erasmus+?
Na webových stránkách Domu zahraniční spolupráce - www.dzs.cz.
Více o večeru k Erasmus+ také ZDE.
 
Soutěžní otázka:
Na jaké období je program Erasmus+?
Své odpovědi zasílejte na email  souteze@protisedi.cz s předmětem "Erasmus koncert" nejpozději do 10. 3. 2014 do 16.00. Společně s odpovědí uvádějte také své jméno, adresu a telefonní kontakt na vás, abyhcom mohli ihned rozeslat vstupenky.
Ve hře je celých 200 lístků! Autoři prvních 50 odpovědí dostanou po 4 volných vstupenkách.
 

 
MILAN SVOBODA patří mezi přední osobnosti české hudební scény. Jako jazzový pianista a bandleader si získal velké mezinárodní renomé. Jeho tvůrčí záběr jako skladatele a dirigenta  je velmi široký od moderního jazzu přes muzikál, filmovou a scénickou hudbu až k soudobé hudbě vážné. Milan Svoboda působí na Konzervatoři a Vyšší odborné škole Jaroslava Ježka v Praze jako pedagog oboru Skladba a vede úspěšný studentský jazzový orchestr BIG BAND VOŠ KJJ.
-
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.