Share |

Věc dne: PŘÍRODNÍ BYTOVÝ PARFÉM OD OWAY

NOVINKA

TRATTO - BYTOVÝ PARFÉM OD OWAY 

PROVOŇTE VÁŠ BYT A PRÁDLO

 100% PŘÍRODNÍM ESENCIÁLNÍM BYTOVÝM PARFÉMEM TRATTO OWAY

 Sametově jemná vůně bytového parfému TRATTO uvolňuje mysl, navozuje pocit klidu a svěžesti. TRATTO má aromaterapeutický účinek a působí proti stresu.  

VRATTĚ SE VE VAŠÍ MYSLI NA MÍSTA, KDE VÁM BYLO DOBŘE A NECHTE SE UNÁŠET SÍLOU PŘÍRODY.

TRATTO LZE ROZPRÁŠIT DO VZDUCHU, NA PRÁDLO A TEXTIL

 

Zpříjemněte si domácí atmosféru vůní ovoce, bylin a Středozemního moře nebo ji noste stále s sebou na prádle či v malé lahvičce, která se vejde do každé kabelky. 

TRATTO lze volně nastříkat do vzduchu na oblečení či jakýkoliv textil ve Vaší domácnosti. Jeho vůně má dlouhotrvající efekt, a tak si tuto vůni můžete užívat po celý den při aplikaci parfému na záclony, ložní prádlo, polštáře či koberce. Noste TRATTO stále při ruce a osvěžte si vzduch

v práci, na přeplněných místech, v autě či dopravních prostředcích. 

 

Skvělá vůně TRATTO obsahuje kůry citrusových plodů - biodynamického citrónu, sladkého a hořkého pomeranče, bergamotu a cedru. Středozemní vůni parfému dodává levandure, verbena a jalovec. Oproti tomu připadná růže, jasmín a Yang Yang působí trochu orientálně a hrají velkou roli pro stimulaci Vašich smyslů. 

 

VÍCE INFORMACÍ o OWAY TRATTO a dalších produktech se dozvíte v internetovém obchodě. Jste profesionál? Při registraci do online B2B systému můžete čerpat zajímavé výhody.

OSOBNÍ NÁKUP V SHOWROOMU Francouzská 17, Praha 2, ONLINE ZDE

ŹÁDEJTE VE SVÉM OWAY ROLLAND SALONU - ZDE SEZNAM SALONU CELÁ ČR


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.