Share |

Varieté ONI chystá velikonoční pomlázku

Varieté ONI je projekt herce a divadelníka Tomáše Měcháčka a jeho přátel Barbory Polákové,  Jitky Schneiderové, Tomáše Jeřábka a hudebníka Davida Hlaváče. Varieté ONI je hudebně-divadelní večer s živou hudbou, loutkohrou, hosty, občerstvením a tajným posláním. Tomáš Měcháček se rozhodl vytvořit nový formát zábavného večera, který bude ryzím varieté, v němž vystoupí po boku tvůrců i jejich hosté, a zároveň bude výjimečnou a neopakovatelnou událostí. Premiéra projektu se uskutečnila 23. ledna. Na svou první velikonoční reprízu v sobotu 30. března malují tvůrci kraslice a slíbili uplést i pravou velikonoční pomlázku. 

Varieté ONI se pokouší navázat na tradici varietních pořadů známých od Voskovce a Wericha až po Televarieté. Divadlo je proloženo hudbou, hudba mluveným slovem a dialogy. Hlavním tvůrcem pořadu je Tomáš Měcháček, herec a divadelník, který má zkušenosti jako stand-up komik z pořadu Na stojáka, ale jako pedagog působí na pražské DAMU. Ke spolupráci přizval talentovanou a v současné době velmi exponovanou herečku Barboru Polákovou, Tomáše Jeřábka a Jitku Schneiderovou. Zdatný hudebník David Hlaváč působí v kapelách Střídmí klusáci v kulisách vyšní a Davidoff. Pohybovou spolupráci má na starosti známý tanečník a choreograf Jan Bursa. 

Vstupenky v ceně 250 Kč a 150 Kč pro studenty jsou v předprodeji v sítích Ticketportal a SMS Ticket a k zakoupení v NoD každý všední den od 16 do 20 hodin.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.