Share |

Vánoční UMTrh nabídne produkty předních designérů a umělců

foto: pořadatel akce

V termínu 17. a 18. prosince se uskuteční další pokračování akce UMTrh. Na prostranství před hotelem Intercontinetal v Praze mohou návštěvníci narazit na stánky předních českých designérů a umělců. Kromě toho bude připravena vánoční výzdoba, doprovodný program i advetní jído a pití. Vstup na akci je zdarma.

Přesně týden před Štědrým dnem se uskuteční Vánoční UMTrh na obvyklém prostoru před hotelem Intercontinental v Praze. Celý areál Umtrhu bude vyzdoben vánočními motivy, připraven je také Vánoční doprovodný program. Kromě produktů od českých designerů a umělců, které mohou být vhodným tipem na vánoční dárek, si návštěvníci mohou přímona UMTrhu zakoupit vánoční stromeček, cukroví nebo tradiční vánočku. Samozřejmostí bude přítomnost občesrtvení se svařákem a vánočním punčem.  

Pravidelná a oblíbená akce UMTrh, nabízí prostor pro aktivní umělce a designéry, kteří mají zájem vystavovat a prodávat svá díla a produkty široké veřejnosti. UMTrh je unikátní tím, že oživuje prostor v absolutním centru města. Vždy poslední víkend v měsíci, market obsazuje prostor před hotelem Intecontinental na začátku nejdražší pražské ulice, Pařížšké. V kontrastu s luxusními obchody v okolí trhu chce UMTrh návštěvníkům nabídnout kvalitní produkty za příznivé ceny.

UMTrh je nová pravidelná akce, která každý poslední víkend v měsíci oživuje veřejný prostor v centru Prahy. V prostoru před hotelem Intercontinetal nabízí obyvatelům Prahy (a nejen jim) možnost kulturního vyžití, setkávání se s umělci a současně možnost nákupu zajímavých výrobků a uměleckých děl. Pořadatele UMTrhu se při pořádání akce inspirovali v jiných světových metropolích, kde jsou pravidelné akce tohoto druhu normálním doplňkem městského koloritu.

Každý UMTrh má svůj podtitul a dramaturgickou linku. Více informací o UMTrhu lze najít na facebookovém profilu trhu.  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.