Share |

Vánoční posezení s Loutkami v nemocnici

V sobotu 12.12. se uskuteční tradiční vánoční posezení s Loutkami v nemocnici.
 
Tentokrát si pořadatelé pro Vás připravili představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli) - podle knížky Ivy Procházkové, spoustu koled a vánoční punč na zahřátí. Vemte s sebou děti i kamarády. Akce se koná v Mlýnské kavárně v Praze, Všehrdova 14, Praha 1. Vstup po můstku přes Čertovku z parku na Kampě.
 
Pro rezervaci míst pište na rezervace@loutkyvnemocnici.cz. Přijít ale můžete i bez rezervace, pokud netrváte na místě k sezení. Více informací: 603 864 595.
 
Myši patři do nebe (ale jenom na chvíli), podle knížky Ivy Procházkové

Myši patří do nebe je knížka o přátelství a o lásce. Lišák celý život pronásleduje malou myš Šupito, aby ji zakousl, ale když myš při honičce spadne z velkého útesu dolů a zůstane tam ležet, lišák je najednou zoufalý. Ztratil jedinečný vztah, o kterém ani netušil, co všechno pro něj znamená. Netrvá dlouho a i lišáka lovci zastřelí. Oba přátelé jsou však velmi překvapeni, když se znovu setkají v životě po životě. A co je nejvíc šokuje, že tady už jejich věčné nepřátelství neplatí, že si tu mohou spolu hrát a povídat si a užívat si legrace. A že tu jsou všichni jejich kamarádi a příbuzní. Je jim tu tedy dobře, ale když dojde na to, že se mohou vrátit na zem, oba se rozhodnou, že se vrátit chtějí.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.